Nosferatu: Remake chystá tým, který natočil Čarodějnici

Nosferatu: Remake chystá tým, který natočil Čarodějnici | Fandíme filmu
Universum Film
Zobrazit další 3 obrázky
Talentovaná Anya Taylor-Joy může dostat další hororovou roli.

Na  remaky často koukáme s pochybnostmi. Zájem může vzbudit, pokud se projektu chopí zajímavý tvůrce. To se přesně stalo u klasiky Nosferatu. Starého upíra vytáhne ve 21. století z jeho rakve Robert Eggers, který uchvátil klubové publikum specifickou atmosférou ve svojí Čarodějnici.  Eggers snímek napíše i natočí, do jedné z rolí by rád znovu obsadil Anyu Taylor-Joy, se kterou spolupracoval právě na Čarodějnici. Následně se herečka předvedla v thrilleru Rozpolcený a momentálně točí X-Meny: The New Mutants. Režisér s produkční společností Studio 8 chystá ještě snímek The Knight, přičemž spolupráci s Taylor-Joy může zkomplikovat nebo oddálit její rychle vzrůstající kredit. Po Čarodějnici je o ni velký zájem, a tak ji po New Mutants čeká pokračování Rozpolceného Glass.

Nosferatu je klasický horor původně z roku 1922. Němý snímek pojednával o hraběti Orlokovi, upírovi z Transylvánie, který chce koupit dům v Německu a zamiluje se do manželky realitního makléře. Můžeme spekulovat o tom, zda by si Taylor-Joy měla zahrát právě roli manželky. Snímek je neoficiální adaptací Stokerova Drákuly. V roce 1979 natočit Werner Herzog remake. V roce 2000 pak vznikl snímek Ve stínu upíraJohnem Malkovichem a Willemem Dafoem v hlavních rolích, který pojednával o natáčení původního filmu a předstíral, že herec Max Schreck (Dafoe) byl v roli tak dobrý, protože byl ve skutečnosti sám upír.

Zdroj: Variety

Upír Nosferatu

03.06.1929 | Německo
Drama, Fantasy, Horor
Info o filmu

Galerie: 4

Nosferatu: Remake chystá tým, který natočil Čarodějnici | Fandíme filmu Nosferatu: Remake chystá tým, který natočil Čarodějnici | Fandíme filmu Nosferatu: Remake chystá tým, který natočil Čarodějnici | Fandíme filmu Nosferatu: Remake chystá tým, který natočil Čarodějnici | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest