To: Seznamte se s prastarým zlem, které živí utrpení a ďábelské hry

To: Seznamte se s prastarým zlem, které živí utrpení a ďábelské hry | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
K novým podrobnostem jsou tu také další fotografie a spot.

Městečko Derry ve státě Maine. To je místo, kam se vypravíme už za pár týdnů ve snímku It (To). Na první pohled je Derry obyčejné, ale zevnitř je celé prohnilé. Lidé jsou falešní a hrubí, silní utiskují slabé. Krutost je na denním pořádku a posledních pár slušných lidí se tváří, že nic nevidělo. Město však není neuvěřitelnou sbírkou zlořádů od kosti. Mysli obyvatel otravuje To, prastaré beztvaré zlo, které se živí strachem, hněvem, nenávistí a beznadějí.

To nemá skutečné jméno ani tvar, ale s chutí na sebe bere podobu klauna Pennywise. Přijde mu to totiž vtipné. Rádo se baví, rádo hraje hry. Tvůrci přitom přiznávají, že stvořit klauna bylo nesmírně obtížně, protože obvykle můžete příšeru v hororovém filmu schovat, zatímco v To je Pennywise vidět skoro pořád. Proto musí být co nejdivnější, co nejznepokojivější.

Jediný, kdo pro Pennywise představuje nějaké nebezpečí, je skupina odstrčených dětí, samozvaný spolek ztroskotanců. Jediný černošký kluk ve městě, jediný židovský kluk ve městě, holka bitá (a možná hůř) vlastním otcem, třídní šašek, hypochondr, tlouštík a koktal, kterému Pennywise nedávno sebral bratříčka. Jednotlivě jsou slabí, ale společně jsou nesmírně silní. Silnější než kdokoliv...nebo možná cokoliv. V kinech na nás zkrátka nečekají jen děs a hrůza, ale také silný příběh přátelství. Tak snad bude stát za to. Přikládáme nejnovější TV spot a fotky, které najdete dole v galerii.

Románové To se odehrává ve dvou časových rovinách. V té první na sebe tajemná bytost bere podobu klauna a terorizuje skupinku dospívajících dětí, v malém americkém městečku. Ve druhé jsou už postavy dospělé a rozhodnou se své dětské noční můře konečně postavit.

V hlavních rolích hrají Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff,Chosen Jacobs a Jeremy Ray Taylor. Režíruje Andy Muschietti, datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 7.9. 2017.

To

05.09.2017 | USA
Dobrodružný, Drama, Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 5

To: Seznamte se s prastarým zlem, které živí utrpení a ďábelské hry | Fandíme filmu To: Seznamte se s prastarým zlem, které živí utrpení a ďábelské hry | Fandíme filmu To: Seznamte se s prastarým zlem, které živí utrpení a ďábelské hry | Fandíme filmu To: Seznamte se s prastarým zlem, které živí utrpení a ďábelské hry | Fandíme filmu To: Seznamte se s prastarým zlem, které živí utrpení a ďábelské hry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest