To: Stvoření ze stoky na nových fotkách

To: Stvoření ze stoky na nových fotkách | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Ponořte se do smrdutého kanálu za démonickým klaunem.

Krátce před koncem roku na sebe znovu upozorňuje nová adaptace Kingova hororu To, kterou chystá Andrés Muschietti. Nejprve se na Instagramu autora klaunovy nové podoby objevila fotka, na které filmový strašák nosí šaty, jaké nosily děti (nebo rovnou děvčata) snad někdy v 19. století nebo i dříve. V kombinaci s rudými knoflíky a bílou kůží působí úbor skutečně znepokojivě, zvlášť když doplníte ohyzdnou tvář. Ta v některých rysech opět připomíná dítě (malá ústa s pootevřeným úsměvem, rozčepýřené kudrny), aby na ní zároveň bylo něco stařeckého či zvířecího (ustupující čelo, zuby, rudá barva). Fotka musela být chvíli po zveřejnění z neznámého důvodu stažena, níže je jeden z neoficiálních zdrojů.

Druhou fotku zveřejnil magazín EW a klauna na ní vidíme v jeho přirozeném prostředí, ve stoce pod městečkem Derry, ve státě Maine, kde se příběh odehrává. Režisér Muschietti zdůrazňuje, že se démon nebude ukrývat ve stínech. Celou dobu bude na očích, hrát svoje vražedné divadýlko. Celou dobu se chová divně a každý další krok signalizuje další a další nebezpečí. Ostatně, podle zarudlého límce můžeme usuzovat, že se klaun jen před nedávnem zakousl do jedné z obětí. Přikládáme také několik fotek z natáčení.

Románové To se odehrává ve dvou časových rovinách. V té první na sebe tajemná bytost bere podobu klauna a terorizuje skupinku dospívajících dětí, v malém americkém městečku. Ve druhé jsou už postavy dospělé a rozhodnou se své dětské noční můře konečně postavit.

V hlavních rolích hrají Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff,Chosen Jacobs a Jeremy Ray Taylor. Režíruje Andy Muschietti, datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 7.9. 2017.

To

05.09.2017 | USA
Dobrodružný, Drama, Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 6

To: Stvoření ze stoky na nových fotkách | Fandíme filmu To: Stvoření ze stoky na nových fotkách | Fandíme filmu To: Stvoření ze stoky na nových fotkách | Fandíme filmu To: Stvoření ze stoky na nových fotkách | Fandíme filmu To: Stvoření ze stoky na nových fotkách | Fandíme filmu To: Stvoření ze stoky na nových fotkách | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest