Avengers 4: Natáčení začalo

Avengers 4: Natáčení začalo | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Kdo už potvrdil návrat? Avengers 3 pak slibují velkolepé vyvrcholení všeho, které bude pojaté jako heist film s propletenými dějovými linkami.

Natáčení Avengers 4 definitivně začalo. Potvrdili to režiséři Russoovi na svém Facebooku, když nasdíleli jednoduchou fotku rukavice se čtyřmi zdviženými prsty. K fotce připsali „začátek konce“. O čtvrtém filmu toho zatím víme opravdu jen velice málo. Svůj návrat před časem potvrdil Jeremy Renner (Hawkeye) a vedle něj také Josh Brolin, takže je zřejmé, že se Thanos vrátí a divoké teorie o tom, že ve filmu nakonec bude nějaký úplně jiný padouch, můžeme nechat spát. Také víme, že alespoň část filmu se bude natáčet v Tokiu.

Daleko víc jsme se toho v poslední době dozvěděli o nedávno ukončených Avengers: Infinity War. Režisér Joe Russo znovu zdůraznil, že Infinity War je vyvrcholením celého dosavadního snažení Marvelu. Všechny příběhy, témata, rozličné postavy i rozdílná atmosféra předchozích filmů, to všechno se teď musí spojit v jednu velkou symfonii. Vzhledem k množství postav máme očekávat, že se děj bude točit primárně kolem postav, u kterých bychom to čekali (což poněkud protiřečí staršímu tvrzení, podle kterého se měly do popředí dostat vedlejší postavy, které nemají své sólové filmy). Právě ty budou mít v ději klíčové úlohy. Strukturou pak má snímek připomínat haist filmy 90 let. Vyprávění má být hodně naléhavé, tempo neutuchající, několik dějových linek se bude paralelně proplétat, až se všechny střetnou v jednotícím finále. Značná část filmu se bude odehrávat na Zemi, ale podíváme se i do vesmíru – obě dvě prostředí budou vyvážená.

Russo také ještě jednou potvrdil, že ve filmu nebude Captain Marvel (Brie Larson) a Emily VanCamp v rozhovoru uvedla, že v Infinity War nebude její postava Sharon Carter. James Gunn prozradil, že Groot (Vin Diesel) bude v Avengers 3 vypadat tak, jako v potitulkové scéně Strážců Galaxie 2, protože se ta scéna odehrává zhruba ve stejném časovém období. Video najdete na konci článku. Karen Gillan pak naznačila, že její Nebula bude mít v Infinity War nějakého nového blízkého parťáka, i když zatím nemůže říct, která známá postava to bude.

A vzpomínáte si na doznání Toma Hollanda, který se přiznal, že mu Marvel nedává kompletní scénáře k chystaným filmům, protože příliš často prozradí víc než by měl? Tak Holland není jediný. Z nedávných vyjádření Davida Bautisty a Elizabeth Olsen vyplývá, že někteří herci celý scénář dostávají, jiní ne – je to skutečně individuální. Na úplný závěr pak můžete ještě skočit dolů do galerie, kde uvidíte několik momentek z natáčení scén z Infinity War – jak vidno dle kostýmů, společné scény připravovali Spider-Man (Tom Holland) a Doctor Strange (Benedict Cumberbatch).

Zdroje: Bratři Russoovi, Cinemablend, Cinemablend II, Cinemablend III, Erik Davis, Sarah Shon I, II, Colbert, Dave Bautista, Collider, Deadline, Josh Brolin, Atlanta Filming, Screen Rant, Comic Book I, II

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Avengers 4: Natáčení začalo | Fandíme filmu Avengers 4: Natáčení začalo | Fandíme filmu Avengers 4: Natáčení začalo | Fandíme filmu Avengers 4: Natáčení začalo | Fandíme filmu Avengers 4: Natáčení začalo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest