Lví král si vyhlédl hlas pro záludného Scara

Lví král si vyhlédl hlas pro záludného Scara | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Plus kompletní výčet dosud obsazených hlasů.

Po nové adaptaci Knihy Džunglí, která sklidila pozitivní ohlasy a dobré tržby, se Jon Favreau a Disney pustili do další live-action adaptace animované klasiky Walta Disneyho, Lvího krále. Toho jsme na velkém plátně viděli v roce 1994, utržil (i s obnovenou premiérou) skoro miliardu dolarů a získal dva Oscary. Disney momentálně pro chystaný remake nabírá obsazení. Server The Wrap tvrdí, že studio jedná s Chiwetelem Ejioforem (12 let v řetězech, Doctor Strange), kterého chce obsadit do záporné role Scara.

Scar je v příběhu hlavní záporná postava. Je to bratr Musafy, který se chtěl stát králem místo něho, ovšem nepodařilo se mu to a tak se pokusil zabít Musafova syna Simbu. Při jeho záchraně Musafa zemřel a Scar Simbovi namluvil, že to je jeho vina. Ten utekl a Scar se stal králem, ale i kdybyste náhodou animovaný film neviděli, tak jistě tušíte, že se mladý dědic trůnu ještě vrátí.  

Nový Lví král už má na palubě několik herců, kteří budou propůjčovat postavám hlasy. Donald Glover (seriály Atlanta, Community) je obsazen jako Simba, Billy Eichner (Sousedi 2) jako surikata Timon, Seth Rogen (Zbouchnutá, Kung Fu Panda) jako prase Pumba a moderátor John Oliver jako zoborožec Zazu. Favreau by také rád získal Beyoncé do role Naly, ta však z důvodu svého těhotenství zatím roli nepotvrdila. Do role Scara byl podle dřívějších zpráv zvažován také Hugh Jackman. Film má premiéru stanovenou na 19. 7. 2019.

Zdroj: The Wrap

Galerie: 3

Lví král si vyhlédl hlas pro záludného Scara | Fandíme filmu Lví král si vyhlédl hlas pro záludného Scara | Fandíme filmu Lví král si vyhlédl hlas pro záludného Scara | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest