The Gone World: Režisér Districtu 9 má spadeno na příští film

The Gone World: Režisér Districtu 9 má spadeno na příští film | Fandíme filmu
Po experimentálních kraťasech se Neill Blomkamp vrátí k celovečerním filmům, aby zadaptoval knižní předlohu.

Delší dobu bylo jméno Neilla Blomkampa spjato s projektem Vetřelec 5, jehož by někteří viděli v kinech raději než Vetřelce: Covenant. Bohužel to dopadlo tak, že pátý film je asi opravdu mrtvý, Blomkamp si místo toho založil vlastní studio Oats a s ním si odešel hrát na vlastní píseček, odkud nám přinesl dost zajímavé krátkometrážní filmy. Naposledy se nechal slyšet, že by se rád vrátil do světa Elysia a pořád nepřestává pomýšlet ani na District 10. Jak to s oběma projekty ale ve skutečnosti nakonec bude je momentálně ve hvězdách. 

V nejbližší době by se měl režisér soustředit na filmovou adaptaci The Gone World. Název pochází ze stejnojmenné knihy autora Thomase Sweterlitsche, jehož předchozí publikace Tomorrow and Tomorrow se dočká také zfilmování. První zmínka o spojitosti Blomkampa a převedení knižního díla (jehož vydání přijde až v roce 2018) na filmové plátno, přišla před dvěma lety. Kniha je popisována slovy: „Inception se setkává s True Detective v tomto vědecko-fantastickém thrilleru s kouzelným napětím a ohromujícím rozsahem".

Hlavní hrdinkou příběhu, který se odehrává v roce 1997 v západní Pennsylvanii, je Shannon Moss. Jakožto člence Námořní vyšetřovací služby jí byl přidělen případ vyšetřování vraždy rodiny příslušníka Navy SEALs a vypátrání pohřešované dcery. Shannon při průběhu vyšetřování zjistí, že příslušník jednotky byl astronautem na vesmírné lodi USS Libre, u níž se mělo zato, že se ztratila v hlubokém vesmíru a která dokázala deformovat čas. Kvůli tomu trhliny v čase začínají ovlivňovat celé lidstvo, což může vést až k totální katastrofě světa a to musí Shannon za každou cenu zastavit.

Zdroj: Slash Film

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest