Alfa: Boj o přežití v pravěké divočině v prvním traileru

Alfa: Boj o přežití v pravěké divočině v prvním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Přátelství chlapce a jeho psa v dobrodružné vizi pravěku.

Pokud máte rádi zvířata a trochu toho patosu, možná by se vám mohla líbit chystaná novinka režiséra Alberta Hughese (Kniha přežití) s názvem Alfa (Alpha). Ten je zasazený do Evropy během doby ledové, a hlavním hrdinou je mladý muž, který je po zranění při lovu ponechán tlupou svému osudu. Navzdory všem předpokladům přežije, postupně se spřátelí s vlkem, kterého potkal podobný osud, a společně se vydají na strastiplnou cestu domů.

Hlavního hrdinu si zahrál Kodi Smit-McPhee (Úsvit planety opic), ve vedlejších úlohách uvidíme Natassiu Malthe (Tohle je válka!), nebo Jóhannese Haukura Jóhannessona (Hra o trůny, Noe). Mrkněte na trailer, na mě působí trochu moc pateticky, ale to už asi k podobným příběhům patří. Co je horší, zdá se mi, že vypadá trochu lacině, ale možná je to jen můj názor. Alpha má světovou premiéru 2. 3. příštího roku, v Česku a na Slovensku si počkáme o týden déle, film u nás vstoupí do kin 8. 3.

Epické dobrodružství zasazené do poslední doby ledové v Evropě, před 20 000 lety. Na svém prvním lovu s nejlepšími lovci ze svého kmene je mladý muž zraněn, a ponechán na místě bez naděje na přežití. Navzdory svému osudu se sám vydává na pouť nebezpečnou a nelítostnou divočinou, na které potkává nečekaného spojence – opuštěného vlka, se kterým se musí naučit spoléhat jeden na druhého, aby přežili pochod domů, než začne smrtící zima.

Galerie: 4

Alfa: Boj o přežití v pravěké divočině v prvním traileru | Fandíme filmu Alfa: Boj o přežití v pravěké divočině v prvním traileru | Fandíme filmu Alfa: Boj o přežití v pravěké divočině v prvním traileru | Fandíme filmu Alfa: Boj o přežití v pravěké divočině v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest