Kdy se dočkáme spin-offu Šíleného Maxe?

Kdy se dočkáme spin-offu Šíleného Maxe? | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Charlize Theron je ready, Tom Hardy také, na co se čeká?

U Warnerů po předloňském úspěchu filmu Mad Max: Fury Road určitě nebudou mít problém nacpat peníze do případného pokračování, nebo spin-offu. Koneckonců, snímek zaznamenal v létě 2015 komerční úspěch, navrch přidal deset oscarových nominací, a stal se v tomto roce jedním z největších filmových hitů.

Na víkendovém Comic Conu v kalifornském San Diegu byla Charlize Theron, představitelka Furiosy, dotázána na diskutovaný spin-off s její postavou. Herečka prohlásila, že je připravená, roli si zopakuje s chutí, a záleží jen na Georgi Millerovi, režisérovi a duchovním otci celé ságy, co se bude dít dál. Miller ji prý po celou dobu neskutečně podporoval, a nechával jí volnou ruku v tom, jak tuto silnou ženskou postavu bude hrát. Snad napůl v žertu herečka prohlásila, že pokud on chce film skutečně točit, měl by si pospíšit, jelikož ona sama nemládne.

Obecně má Miller údajně rozmyšleny samostatné příběhy Furiosy i Maxe, všichni zúčastnění včetně studia jsou připraveni, a čekají, až režisér kývne na natáčení. Ten sám se vyjádřil, že bude rád v sérii pokračovat, až nadejde vhodná chvíle. Vzhledem k tomu, že Miller není zrovna Woody Allen (tzn. netočí tři filmy ročně, naopak si se svými projekty dává načas), je tak ve hvězdách, kdy se dalšího filmu ze světa Šíleného Maxe dočkáme.

Zdroj: Screen Rant

Mad Max: The Wasteland

USA, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Kdy se dočkáme spin-offu Šíleného Maxe? | Fandíme filmu Kdy se dočkáme spin-offu Šíleného Maxe? | Fandíme filmu Kdy se dočkáme spin-offu Šíleného Maxe? | Fandíme filmu Kdy se dočkáme spin-offu Šíleného Maxe? | Fandíme filmu Kdy se dočkáme spin-offu Šíleného Maxe? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest