Krotitelé duchů na Blu-ray vyjdou v prodlouženém sestřihu

Krotitelé duchů na Blu-ray vyjdou v prodlouženém sestřihu | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Fandové Krotitelek dostanou na domácím videu delší verzi filmu.

Příznivci budou mít radost, odpůrci se budou děsit: Krotitelé duchů na domácím videu vyjdou v prodlouženém sestřihu, který má zhruba čtvrt hodiny navíc oproti verzi, která se promítala v kinech. Režisér Paul Feig před časem v rozhovoru uvedl, že jde jak o scény, které byly dokončené, ale nakonec byly vystřiženy, aby film v kinech rychleji utíkal, tak o scény, které byly zamítnuty už dávno, ale kvůli přidání na Blu-ray se v nich dodatečně dokončila postprodukce. Ve filmu (jak je patrné i ze závěrečných titulků) byla původně scéna, ve které Kevin (Chris Hemsworth) roztančil celou vojenskou jednotku a původně jsme se měli daleko víc dozvědět o přátelství Erin (Kristen Wiig) a Abby (Melissa McCarthy). Tak uvidíme, jestli se některá z těchto scén do filmu vrátí.

I samotná bonusová výbava bude masivní. Objeví se dva různé sestřihy pokažených záběrů, čtyři vystřižené scény, 11 alternativních scén a dalších 60 minut prodloužených a pozměněných scén ke stažení. 6 vtipných sestřihů s alternativními záběry, audiokomentář, fotogalerie a 5 featurettů o Kevinovi, Krotitelkách, duchách, vizuálních efektech a slizu. V našich obchodech by se Blu-ray měl začít prodávat 30.11.

Oficiální synopse: Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět! Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 28. 7. 2016.

Zdroje: Collider

Krotitelé duchů

15.07.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Krotitelé duchů na Blu-ray vyjdou v prodlouženém sestřihu | Fandíme filmu Krotitelé duchů na Blu-ray vyjdou v prodlouženém sestřihu | Fandíme filmu Krotitelé duchů na Blu-ray vyjdou v prodlouženém sestřihu | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest