Justice League: Nový plakát signalizuje změnu kurzu

Justice League: Nový plakát signalizuje změnu kurzu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Je tu dosud nejodlišnější kousek propagační kampaně celého filmu. A scénář Wonder Woman 2 už se připravuje.

Ohó, tak tohle je zajímavé překvápko! Jen pár hodin před tím, než se Justice League předvede na Comic-Conu v San Diegu (kde očekáváme nový trailer), zveřejnila nečekaně nový plakát, který vypadá úplně jinak, než cokoliv, co jsme zatím v rámci marketingu na film...nebo spíš na všechny DC filmy...viděli. Plakát je plný barev, je ostrý a výrazně nasvícený. Flash je jasně červený, z Aquamana svítí zelená, Wonder Woman je nádherně zlatavě-bronzově rudá a Batman? Ten je prakticky modrý! Postavy při skvělém nasvícení, vypadají plasticky, skutečně působí jako polobozi.

Za tohle opravdu velký palec nahoru a teď je otázka, jestli jde o změnu v rámci jediného plakátu, v rámci celého marketingu, anebo takhle výrazně kolorovaný bude i samotný film. Pokud by se to podařilo, bylo by to obrovské plus, protože v té šedo-hnědo-zelené tmě, kterou zatím trailery na Justice League ukazovaly, toho mnoho vidět není. Ale počkejme na večer, co upoutávky předvedou. Potěší i odkaz na kapelu Queen, která se podobně stylizovala na obalu desky Bohemian Rhapsody. Slogan pak říká: „Sami svět nezachráníte“.

Vedle toho se objevila ještě jedna DC novinka. Šéf DC Films a spoluautor scénáře Wonder Woman prozradil, že pracuje spolu s Patty Jenkins na scénáři ke dvojce. Ta zároveň vzkázala na Twitteru, že její účast ještě není stoprocentní, zatím zkrátka jen s Geoffem dumají nad tím, co by se v dalším Dianině příběhu dalo ukázat. Podle nepotvrzených klepů by mělo jít o špionážní dobrodružství z období studené války.

Poháněný obnovenou vírou v lidstvo a inspirovaný Supermanovou vznešenou obětí, se Bruce Wayne za pomoci nového spojence, Diany Prince, postaví ještě většímu nepříteli. Společně Batman a Wonder Woman dávají dohromady tým nadlidí, který se postaví proti nově probuzené hrozbě. Avšak navzdory zformování bezprecedentní ligy hrdinů (Batman, Wonder Woman, Aquama, Cyborg a The Flash), může být na záchranu planety, která čelí útoku katastrofických rozměrů, už pozdě.

V hlavních rolích snímku Justice League hrají Hrají Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ray Fisher, Amber Heard, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons a Willem Dafoe. Jako režiséři se vystřídali Zack Snyder a Joss Whedon, scénář postupně připravovali Chris Terrio a Joss Whedon. Datum české premiéry je stanoveno na 16.11. 2017.

Zdroje: Yahoo

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 4

Justice League: Nový plakát signalizuje změnu kurzu | Fandíme filmu Justice League: Nový plakát signalizuje změnu kurzu | Fandíme filmu Justice League: Nový plakát signalizuje změnu kurzu | Fandíme filmu Justice League: Nový plakát signalizuje změnu kurzu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest