Aquaman: Comic-Con přinesl první záběry z filmu

Aquaman: Comic-Con přinesl první záběry z filmu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Jason Momoa si Comic-Con užíval jako rocková hvězda.

DC panel na letošním Comic-Conu předvedl nový trailer na Justice League, odhalil, jaké nové filmy nás čekají (například Flashpoint) a ukázal také vůbec první záběry z Aquamana. Ty osobně představil Jason Momoa, který čistě kvůli Comic-Conu přiletěl přímo z Austráli, kde momentálně probíhá natáčení. Momoa na pódium přikráčel skrz hlediště, jako rocková hvězda, pohrával si s trojzubcem, a pak pustil zdravici od režiséra Jamese Wana. Ten vysvětlil, že film bude do jisté míry Aquamanův origin, protože Wan chce, abychom podmořskou Atlantidu poprvé viděli čerstvýma očima, tak jak hrdina filmu – Arthur Curry.

Objevily se artworky obří podvodní bitvy, a pak už Wan spustil vůbec první veřejnou ochutnávku filmu. Upoutávka začíná tichem před bouří. Dva staří rybáři na moři poslouchají rádio a prostě si jen tak hoví. Najednou něco zavadí o jejich loď. Po chvíli se ukáže, že je to flotila podvodních lodí a kamera záhy zamířila pod hladinu, aby flotilu blíže ukázala. Část flotily tvoří skutečně podmořské lodě, část jezdci na žralocích. Momoa pak zpětně dodal, že šlo o armádu jeho bratra Ocean Mastera (Patrick Wilson), záporáka filmu. Upoutávka končila scénou, ve které Aquaman protivníkovi mimo záběr říká: „Nechceš si o tom promluvit“? A po chvíli dodává: „Ne? Tak to je dobře, protože já taky ne“. Vrhne se na soupeře a upoutávka končí.

Premiéra filmu je ještě jeden a půl roku daleko, a tak příliš neočekávejte, že by se video objevilo oficiálně online. Máme tak pro vás alespoň Momou na pódiu:

Zdroje: Coming Soon

Aquaman

21.12.2018 | USA, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 4

Aquaman: Comic-Con přinesl první záběry z filmu | Fandíme filmu Aquaman: Comic-Con přinesl první záběry z filmu | Fandíme filmu Aquaman: Comic-Con přinesl první záběry z filmu | Fandíme filmu Aquaman: Comic-Con přinesl první záběry z filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest