Aquaman: Máme se dočkat nebezpečných stvůr z masa a krve

Aquaman: Máme se dočkat nebezpečných stvůr z masa a krve | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
A byla obsazená další postava?

Podle zákulisního zdroje serveru Superhero News při natáčení Aquamana krom hlavních záporáků (Ocean Master, Black Manta, Nerus) uvidíme také řadové pěšáky. Z australských ateliérů se dozvídáme, že ve snímku uvidíme dvounohá stvoření s ploutvemi, velkými hlavami a ostrými zuby. To by odpovídalo starší zprávě, která zmiňovala, že se ve snímku mají objevit Trenchové. Zpráva pochází sice ještě z doby, kdy měl snímek úplně jiný scénář, nicméně popisu by Trenchové odpovídali. V komiksech se jedná o rasu podmořských kanibalů, kteří snědí vše, co se jim připlete do cesty. Zajímavé je, že příšery by měli hrát herci v kostýmech a jejich děsivé tváře mají být vyrobené také prakticky, s pomocí animatroniky. Můžeme spekulovat o tom, že se jedná o tvůrčí vklad režiséra Jamese Wana, který přichází z hororového prostředí a s praktickými monstry má zkušenosti.

Kromě armády dvounohých příšer se má objevit ještě šestice postav, které budou mít i nějakou osobnost. Ty postavy nebudou dvounohé, ale budou mít místo dolní poloviny těla ploutev, jako mořské víly. Horní polovinu těla pak mají mít jako Abe Sapiens z Hellboye. U těchto postav Superhero News spekulují o tom, že by se mohlo jednat o Deep Six, i když v komiksech nemají jednotliví členové ploutev, ale nohy. Nicméně uvidíme, jak se nakonec situace s mořskými příšerami vyvrbí.

Herec Yahya Abdul-Mateen II, který ve filmu hraje Black Mantu, potom sdílel fotofgrafii z Austrálie, na které krom místních dětí pózuje s režisérem Wanem, ale také s Michaelem Beachem (The 100). Že by Beach měl ve filmu nějakou roli?

V komiksech je Aquaman známý pod občanským jménem Arthur Curry, je synem lidského strážce majáku a šlechtičny z Atlantidy, bájné podvodní říše obývané mořským národem s nadlidskými silami. Díky královské krvi a dvojímu původu získává Arthur během dospívání schopnosti, které Atlanťany dokonce převyšují. Je dokonalý plavec, dokáže dýchat pod vodou a ovládat vodní živočichy. Díky dlouhým pobytům v hlubinách je zvyklý odolávat obrovským tlakům, takže je jeho tělo jen těžko zranitelné a vládne silou, která se blíží nejmocnějším superhrdinům v DC Universe.

Jeho trojzubec je mocná magická zbraň, která dovede zranit i ty nejmocnější protivníky. Na druhou stranu Aquaman při pobytu na souši postupně slábne a vždycky patřil mezi vysmívané hrdiny, díky nepraktickým schopnostem (komunikace s vodními tvory) a tak trochu zženštilému vzhledu. Moderní komiksy z něj však udělaly ošlehaného mořského vlka s harpunou místo useknuté ruky a složitou, zajímavou osobnost, která má komplexy z toho, že ji veřejnost nebere vážně. Kromě toho, že se Arthur stává během života králem Atlantidy a sedmi oceánů, je také jedním ze zakládajících členů Justice League. Aquamana ztvární Jason Momoa, jeho ženu Meru Amber Heard, dvorního rádce Vulka Willem Dafoe, záporáka Ocean Mastera Patrick Wilson. Režíruje James Wan, film má premiéru naplánovanou na 21.12. 2018.

Galerie: 3

Aquaman: Máme se dočkat nebezpečných stvůr z masa a krve | Fandíme filmu Aquaman: Máme se dočkat nebezpečných stvůr z masa a krve | Fandíme filmu Aquaman: Máme se dočkat nebezpečných stvůr z masa a krve | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest