Another WolfCop: Polda-vlkodlak opět zasahuje

Another WolfCop: Polda-vlkodlak opět zasahuje | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Máte chuť na trochu exploitation? Máte to mít.

Partě okolo Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze se před lety podařilo po několika desetiletích vynést zpět na světlo světa žánr exploitation, který byl po své zlaté éře v 70. letech v ústraní. Díky těmto filmařům dnes divák může vidět víc a víc bizarních kousků, jako byla v roce 2014 hororová komedie WolfCop, jejímž hlavním hrdinou byl ztroskotalý policista Lou Garou se sklony k alkoholismu, který se po starodávném rituálu, jenž je na něm proveden, změní ve vlkodlaka. Po třech letech se teď dočkáme pokračování s nepříliš originálním názvem Another WolfCop.

V něm se Lou opět vydává do akce, tentokrát proti excentrickému boháči se zlými úmysly. Pokračování, stejně jako první díl natočil režisér Lowell Dean, jenž k oběma filmům napsal i scénáře. Hlavního hrdinu si zahrál Leo Fafard (Miluji tě k sežrání), vedle něho ve filmu uvidíme Amy Matisio (Stranded), nebo Sarah Lind (Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem). Another WolfCop bude mít premiéru 29. 7. na letošním Fantasia Film Festivalu, o něco později by měl jít rovnou na video. Mrkněte na plakát (podobnost se Stallonem čistě náhodná) a trailer, zároveň přidáváme pro představu i ukázku k prvnímu dílu.

Galerie: 2

Another WolfCop: Polda-vlkodlak opět zasahuje | Fandíme filmu Another WolfCop: Polda-vlkodlak opět zasahuje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest