Pár nenormálních aktivit: Další hororová parodie se blíží

Pár nenormálních aktivit: Další hororová parodie se blíží | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Marlon Wayans navazuje na úspěch Scary Movie. Máme pro vás trailery a vydařené plakáty.

Dnes potěšíme fanoušky parodií, protože si představíme již brzy uvedený snímek A Haunted House, který zrežíroval Michael Tiddes (zahrál si vedlejší roli ve filmu Děsnej dupák, režíroval zatím jen neznámé televizní seriály) a scénář k filmu napsali Marlon Wayans, který je produkcí podobných laciných parodií už proslulý, a Rick Alvarez, který se na několika z nich podílel.

Film vzniknul díky tomu, že Marlona Wayanse producenti neobsadili do nových dílu Scary Movie, a tak začal pracovat na Pár nenormálních aktivitách. Hned na začátku traileru můžete vidět, že film je primárně parodií na první díl série Paranormal Activity. Děj se odehrává v lednu 2013, kdy se mladý pár, Malcolm (Marlon Wayans) a Kisha (Essence Atkins), nastěhuje do svého nového domu. Brzy ale zjistí, že v domě žije i něco jiného. Ano hádáte správně, je to duch. Ale tohle je spíš legrační duch. I tak se mu ale povede posednout Kishu, a tak se Malcolm rozhodne ducha vystrnadit ze svého domu. Mohl by totiž ohrozit nejen jeho vztah ale i jeho sexuální život. 

Ve filmu dále můžeme vidět další známé herce jako jsou David Koechner (kterého jste mohli vidět např. ve filmech Nezvratný osud 5 nebo Paul) nebo Nick Swardson (Zkus mě rozesmát). Trailery působí celkem zábavně a vtipy jsou ve stejném stylu jako Scary movie. V českých kinech film uvidíme 28. března. Dole v galerii pak najdete několik celkem povedených plakátů.

A Haunted House: 2 trailery

 

Zdroj plakátů: IMP Awards

Galerie: 5

Pár nenormálních aktivit: Další hororová parodie se blíží | Fandíme filmu Pár nenormálních aktivit: Další hororová parodie se blíží | Fandíme filmu Pár nenormálních aktivit: Další hororová parodie se blíží | Fandíme filmu Pár nenormálních aktivit: Další hororová parodie se blíží | Fandíme filmu Pár nenormálních aktivit: Další hororová parodie se blíží | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest