Jigsaw: První plakát k příštímu dílu Saw

Jigsaw: První plakát k příštímu dílu Saw | Fandíme filmu
Film slibuje posunout sadistické pasti na další úroveň.

Snímek Jigsaw, nový díl série Saw, bude prezentovaný za dva týdny na Comic-Conu v San Diegu a objevila se spekulace, že bychom se mohli dočkat prvního traileru. Zatím je tu první plakát, se starou známou prasečí maskou. Zajímavý je nápis na plakátu: „Become Jigsaw“, tedy staň se Jigsawem, či staň se dílkem skládačky. Co si z toho vzít? Hledá se nový Jigsaw? Půjde o nějaký znovu převyprávěný příběh o tom, jak se z Johna Kramera Jigsaw stal? Vyzývá plakát diváky k tomu, aby se stali jakousi součástí mozaiky? Využije příběh element sociálních sítí? O tom snad víc prozradí případný trailer. Aktuálně se objevila už jen nová krátká synopse:

„Jedna z nejvýdělečnějších hororových sérií je zpět a chystá se posunout zvrácené scénáře skládačkového vraha na další úroveň“

Na začátku příběhu se po městě začnou objevovat těla mrtvých obětí, které na první pohled zemřely strašlivou smrtí. Jak vyšetřování pokračuje, důkazy směřují k Johnu Kramerovi (Tobin Bell), tedy vrahovi, který si v původní sérii přezdíval Jigsaw. Jenže jak je to možné? Vždyť Jigsaw je přes deset let mrtvý? Převzal jeho práci nějaký jeho následovník? Či dokonce snad někdo z vyšetřovatelů, kteří byli k případu přiděleni?

Dále hrají Jon Cor, Mandela Van Peebles, Hannah Anderson, Laura Vandervoort, Brittany Allen, Callum Keith Rennie, Matt Passmore, Hannah Emily Anderson, Josiah Black, Shaquan Lewis, Michael Bolsvert a James Gomez. Scénář napsali Josh Stolberg a Pete Goldfinger. Režírují Michael a Peter Spierigovi. Datum české i slovenské premiéry je stanoveno na 26.10. 2017.

Zdroj: Joblo

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest