Válka o Planetu opic: Digitální Serkis a další videa

Válka o Planetu opic: Digitální Serkis a další videa | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Podívejte se na nejnovější klipy z očekávaného pokračování Planety opic, které zámořští recenzenti vynášejí do nebes.

Válka o planetu opic už netrpělivě klepe na dveře kin, venku jsou po prvních ohlasech z Twitteru také první obsáhlejší reakce, které jsou až na výjimky velice pozitivní. Ačkoliv film zakončuje celou trilogii, a očekává se epické finále, podle recenzentů je mnohem méně akčním snímkem, než mnozí diváci čekají. V tomto ohledu jde prý o jeden z nejoriginálnějších letních blockbusterů, nejen tohoto roku, a je jen dobře, že se takové filmy ještě točí. Méně nadšení recenzenti zmiňují plochost většiny lidských postav, a některé předvídatelné dějové zvraty, nejde však o žádné zásadní nedostatky, klady v drtivé většině recenzí převažují.

Mezi těmi převažuje chvála emocionálního dopadu snímku, a epičnosti celého finále. Hovořit ještě dnes o Planetě opic v souvislosti s kvalitou počítačových efektů a animace, by potom bylo nošením dříví do lesa. Podle jednoho z recenzentů bude zajímavé, jak se bude obecenstvo, zvyklé u letních blockbusterů na hezké barvy a hromadu explozí, tvářit. Snímek by měl mít těžký emocionální dopad, a nemá se jednat o film, ze kterého bychom měli odcházet vesele naladěni.

První díl nám představil příběh z pohledu lidí, druhý nabídl perspektivu obou stran. Závěr trilogie bude především o opicích, a zejména jejich vůdci, Caesarovi. O jeho představiteli, Andym Serkisovi se toho napsalo a namluvilo už hodně. Studio 20th Century Fox nám teď ve v novém videu dalo nahlédnout pod pokličku tvorby animace, a nám nezbývá než zase a znovu před společností Weta Digital (a Serkisem) smeknout. K tomu přidáváme ještě dva nejnovější klipy. Válku o planetu opic uvidíme v kinech už 13. 7.

Válka o Planetu opic

10.07.2017 | USA, Kanada, Nový Zéland
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Válečný
Info o filmu

Galerie: 6

Válka o Planetu opic: Digitální Serkis a další videa | Fandíme filmu Válka o Planetu opic: Digitální Serkis a další videa | Fandíme filmu Válka o Planetu opic: Digitální Serkis a další videa | Fandíme filmu Válka o Planetu opic: Digitální Serkis a další videa | Fandíme filmu Válka o Planetu opic: Digitální Serkis a další videa | Fandíme filmu Válka o Planetu opic: Digitální Serkis a další videa | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest