Válka o planetu opic: První trailer slibuje střet dvou druhů

Válka o planetu opic: První trailer slibuje střet dvou druhů | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 2 obrázky
K tomu nejnovější fotky.

Ve Válce o planetu opic si Caesar sáhne na dno. Mezi opi a lidmi zuří lítý konflikt, ztráty na obou stranách jsou obrovské. Vůdce lidských vojáků, řečený Plukovník (Woody Harrelson), je ochotný udělat cokoliv proto, aby vrátil svět do podoby v jaké byl před apokalypsou. Caesar (Andy Serkis) se vydává jen s několika věrnými na samostatnou misi, aby pomstil padlé druhy. Dříve býval Caesar lidem nakloněný, teď k nim chová zášť a proklíná se za Kobovu smrt. Začíná chápat, jak se jeden z jeho nejvěrnějších musel cítit v zajetí lidské laboratoře a hořce lituje, že se postavil proti svému soukmenovci, jen aby se pokusil zabránit otevřenému konfliktu, který nakonec ale stejně přišel. Opět budeme chápat obě strany konfliktu a opět na postavy čeká opravdu krutá zkušenost, kterou se hercům povedlo zachytit také díky obzvláště drsným natáčecím podmínkám. Zatímco druhý film se často točil v dešti, ten třetí jde ještě o kus dál, když se herci v motion-capture pyžamech museli brodit ve sněhu.

Teď je tu konečně první regulérní trailer, který doplňujeme také nejnovějšími fotkami. Ty najdete dole v galerii.

Caesar (Andy Serkis) a jeho opi jsou dotlačeni ke smrtícímu střetu s lidskou armádou, vedenou nemilosrdným Plukovníkem (Woody Harrelson). Opi utrpí nezměrné ztráty, o Caesara se začnou pokoušet temné pudy a vypraví se na mytickou výpravu za pomstou. Když Caesar a Colonel konečně stanou tváří v tváří, utkají se v epickém boji, který rozhodne o osudu obou živočišných druhů a budoucnosti planety.

Dále hrají Gabriel Chavarria, Steve Zahn, Judy Greer, Karin Konoval a Aleks Paunovic. Scénář napsal Mark Bomback, hudbu složí Michael Giacchino. Režíruje Matt Reeves. Datum české premiéry je stanovené na 13.7. 2017.

Zdroje: USA Today

Válka o Planetu opic

10.07.2017 | USA, Kanada, Nový Zéland
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Válečný
Info o filmu

Galerie: 3

Válka o planetu opic: První trailer slibuje střet dvou druhů | Fandíme filmu Válka o planetu opic: První trailer slibuje střet dvou druhů | Fandíme filmu Válka o planetu opic: První trailer slibuje střet dvou druhů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest