Lone Ranger: Nové fotky z placu

Lone Ranger: Nové fotky z placu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Uvnitř článku navíc vyjádření Johnnyho Deppa ohledně jeho vzezření ve filmu.

Přiznám se, že když jsem uviděl hodně divně vypadajícího Johnnyho Deppa na prvních fotkách z natáčení Lone Rangera, okamžitě mě napadlo, že se nám tu rodí druhý John Carter. Tedy snímek, který by nemusel být díky režii Gora Verbinskiho úplně zlý, nicméně vzhledem k divně vypadajícímu hlavnímu hrdinovi, našponovanému rozpočtu a neatraktivním pouštním lokacím by nakonec mohl komerčně totálně prohučet. Dnešní fotky z ptačí perspektivy, na kterých můžete spatřit momentálně stavěné kulisy městečka z divokého západu, však onen nemastný, neslaný dojem z lokací přece jen o něco vylepšují. A protože jsme se krátce zmínili o - diplomaticky řečeno - hodně netradičním vzhledu hlavního hrdiny, máme tu i vyjádření Johnnyho Deppa, ve kterém obhajuje svoji další roli s hromadou bíleho make-upu na tváři. Herecká hvězda pro server Entertainment Weekly konkrétně řekla:

"Viděl jsem jeden obrázek bojovníka od malíře Kirbyho Sattlera (najdete v galerii) a řekl jsem si, že to je přesně ono. Zdálo se mi, jako by ty černé pruhy na obličeji přesně vykreslovaly čtyři různé vlastností osobnosti hlavního hrdiny Tonta, jako by je ty čáry oddělovaly. Proto jsem hledal inspiraci pro make-up právě tady. Kromě toho mě i zaujal letící pták nad bojovníkovou hlavou, přišlo mi jako by mu na té hlavě seděl. Tak jsem si řekl, že Tonto bude mít na své hlavě mrtvého černého ptáka, který bude jeho jakýmsi průvodcem v cestě životem. Ačkoliv bude mrtvý pro ostatní, pro Tonta bude určitým způsobem na živu, protože bude v jeho životě hrát důležitou roli." Tak to vidíte, nebýt jednoho obrázku, mohl Depp v Lone Rangerovi vypadat klidně úplně jinak. Jestli to nakonec bude mít nějaký negativní vliv na výsledné tržby, to se dozvíme v příštím roce.

Galerie: 4

Lone Ranger: Nové fotky z placu | Fandíme filmu Lone Ranger: Nové fotky z placu | Fandíme filmu Lone Ranger: Nové fotky z placu | Fandíme filmu Lone Ranger: Nové fotky z placu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest