Spider-Man: Homecoming: Totožnost Michelle odhalena

Spider-Man: Homecoming: Totožnost Michelle odhalena | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Tak kdo je ta tajemná Peterova spolužačka? K tomu nejnovější upoutávky a fotky.

Dlouhou dobu se dělaly hrozné tajnosti kolem toho, jakou postavu hraje ve Spider-Man: Homecoming Zendaya. Tvůrci i herci vždy jen opakovali, že to opravdu není Mary Jane, a že se opravdu jmenuje Michelle. Jenže kdyby to opravdu bylo tak nevinné, tajnosti by se kolem ní samozřejmě nedělaly. Její totožnost teď odhalila novelizace filmu, takže jestli nechcete mít zkažené překvapení, dál nečtěte!

Postava Zendayy se podle všeho opravdu jmenuje Michelle, ale co je na ní zajímavé, je její příjmení! Michelle se jmenuje Toomes, je tedy dcerou Adriana Toomese, alias Vulturea, hlavního padoucha filmu (Michael Keaton). Uvidíme, co z téhle vazby ve filmu vyplyne. Je Michelle nenápadně proti Peterovi? Změní na něj názor, až zjistí, že se bije s jejím otcem? Bude se mladá středoškolačka muset mezi dvěma muži rozhodnout? Ať už to bude jakkoliv, Michellina totožnost rozhodně dodá vztahům na střední další zajímavý rozměr.

Přidáváme nejnovější videa a fotky.

Mladý Peter Parker / Spider-Man (Tom Holland), který velkolepým způsobem debutoval ve filmu Captain America: Občanská válka, se ve snímku Spider-Man: Homecoming začíná více sbližovat se svou nově získanou identitou pavoučího superhrdiny. Peter, nadšený ze svých zážitků s Avengers, se vrací domů, kde žije se svou tetou May (Marisa Tomei) pod bedlivým dohledem svého nového učitele Tonyho Starka (Robert Downey Jr.). Peter se snaží vrátit ke svému běžnému životu - což mu komplikuje touha dokázat, že by Spider-Man mohl konat mnohem větší skutky, než kterých se zatím odvážil - ale když se objevuje nový padouch Vulture (Michael Keaton), ocitá se v ohrožení vše, co je pro Petera skutečně důležité

Dále hrají Jacob Batalon, Donald Glover, Hannibal Buress, Jon Favreau, Laura Harrier, Martin Starr, Logan Marshall-Green a Tony Revolori. Režíruje Jon Watts, scénář napsali John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 6.7. 2017.

Zdroj: Movie Pilot

Spider-Man: Homecoming

07.07.2017 | USA, Německo
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 4

Spider-Man: Homecoming: Totožnost Michelle odhalena | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Totožnost Michelle odhalena | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Totožnost Michelle odhalena | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Totožnost Michelle odhalena | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest