Spider-Man: Homecoming: Malý kluk ve světě Avengers ve finálním traileru

Spider-Man: Homecoming: Malý kluk ve světě Avengers ve finálním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Dva finální trailery doprovází ještě nový plakát. AKTUALIZOVÁNO o ještě jeden plakát.

AKTUALIZACE: Na začátek galerie jsme přidali ještě jeden plakát (ten s Vulturem, Spider-Manem a Iron Manem), který také sice není žádným vrcholem originality, ale z čistě vizuální stránky vypadá podstatně lépe než ten druhý.

Spider-Man: Homecoming se na nás vytasil se dvěma zbrusu novými upoutávkami a ačkoliv je každá úplně jiná, jedno společné téma je pojí. Pořád tu jde o rozpor mezi tím, že je Peter Parker (Tom Holland) středoškolák, který však má nadlidské síly a bojoval bok po boku s Avengers. Celý svět jako by jej držel zpátky. Přátelé, školní povinnosti, dokonce i Tony Stark (Robert Downey Jr.). Věnuj se svému životu, vyhýbej se nebezpečí, občas sundej kočku ze stromu. Jenže Peterovi to prostě nedá, vždyť má v sobě tolik síly, že zastaví autobus holýma rukama. Takže když se na scéně objeví Vulture (Michael Keaton) a jeho nohsledi, prostě musí zasáhnout. Na představení záporáka se zaměřuje především druhý trailer a jak sami vidíte, tak padouši opravdu sbírají šrot z předchozích bitev Avengers a stavějí si z něj moderní a nebezpečné zbraně.

Co je nejdůležitější, oba trailery opět vykreslují Petera jako někoho, s kým chcete jeho příběh prožít. Tom Holland v sobě má něco strašně přátelského a otevřeného, není vůbec těžké se vžít do jeho nervózního postoje k celé situaci, kdy se mladý Parker snaží zavděčit všem starostlivým bližním a zároveň jej strašně svrbí prst na spoušti síťostřelu. Protivníci působí jako tak akorát velké nebezpečí pro patnáctiletého kluka s nadlidskou silou, Avengers cítíme někde na horizontu, jako určité zasazení do širších souvislostí. Tohle je prostě ten správný spider-manovský mix, který by mohl fungovat.

Jakkoliv jsou oba trailery povedené, tak nový plakát, to je děs. Nechme stranou fakt, že tyhle hrozny postav jsou už na plakátech hrozně ohrané. Daleko horší je výtvarné provedení. Nevím, jestli jde o upravené fotky nebo přímo o malby, ale postavy působí na obrázku dosti mrtvolně, jak suvenýr z Karlova mostu. A do toho ty vyblité pastelkové barvy. Brrr. Zajímavé je, že je na plakátě jménem uvedená Zendaya, která se v trailerech zatím sotva mihla, zatímco Peterův kamarád Ned Leeds (Jacob Batalon) není nikde vidět. Asi má Zendaya lepšího agenta. A potěší také to, jak moc v reklamní kampani figuruje Jon Favreau – jeho Happy Hogan je v marvelovkách vždy vítaným zpestřením.

Mladý Peter Parker / Spider-Man (Tom Holland), který velkolepým způsobem debutoval ve filmu Captain America: Občanská válka, se ve snímku Spider-Man: Homecoming začíná více sbližovat se svou nově získanou identitou pavoučího superhrdiny. Peter, nadšený ze svých zážitků s Avengers, se vrací domů, kde žije se svou tetou May (Marisa Tomei) pod bedlivým dohledem svého nového učitele Tonyho Starka (Robert Downey Jr.). Peter se snaží vrátit ke svému běžnému životu - což mu komplikuje touha dokázat, že by Spider-Man mohl konat mnohem větší skutky, než kterých se zatím odvážil - ale když se objevuje nový padouch Vulture (Michael Keaton), ocitá se v ohrožení vše, co je pro Petera skutečně důležité

Dále hrají Jacob Batalon, Donald Glover, Hannibal Buress, Jon Favreau, Laura Harrier, Martin Starr, Logan Marshall-Green a Tony Revolori. Režíruje Jon Watts, scénář napsali John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 6.7. 2017.

Galerie: 10

Spider-Man: Homecoming: Malý kluk ve světě Avengers ve finálním traileru | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Malý kluk ve světě Avengers ve finálním traileru | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Malý kluk ve světě Avengers ve finálním traileru | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Malý kluk ve světě Avengers ve finálním traileru | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Malý kluk ve světě Avengers ve finálním traileru | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Malý kluk ve světě Avengers ve finálním traileru | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Malý kluk ve světě Avengers ve finálním traileru | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Malý kluk ve světě Avengers ve finálním traileru | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Malý kluk ve světě Avengers ve finálním traileru | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Malý kluk ve světě Avengers ve finálním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest