Seven Sisters: Noomi Rapace v sedmiroli. Koukněte na trailer.

Seven Sisters: Noomi Rapace v sedmiroli. Koukněte na trailer. | Fandíme filmu
SND Films
Zobrazit další 1 obrázek
Dále hrají Noomi Rapace, Noomi Rapace, Noomi Rapace, Noomi Rapace, Noomi Rapace a Noomi Rapace.

Ve většině filmů jsou nám líčeny vize z budoucnosti v ne zrovna pozitivním světle a ani sci-fi thriller Seven Sister (dřívější název What Happened to Monday?) s Noomi Rapace nebude výjimkou. Její přítomnost si však můžete vynásobit sedmi, protože tolikrát na plátně ztvární rolí. 

V budoucnosti trpí svět přelidněním a hladomorem, což donutí vlády ustanovit zákon, přikazující narození pouze jednoho dítěte do rodiny. V tajnosti se narodí sedm identických sester, které jejich dědeček Terrence Settman pojmenuje Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday a Sunday. Každá z nich může jít ven jenom ve svém dni v týdnu a pod společnou identitou Karen Settman zevnitř sledují úřad Child Allocation. Ten řídí přísná Nicolette Cayman, jež stojí právě i za radikálním zákonem. Sestry si myslí, že jejich krytí je bezpečné. Že se spletou, zjistí ve chvíli, kdy se Monday nevrátí domů.

Pod režii futuristického snímku se podepsal Tommy Wirkola, který nám dal Jeníčka a Mařenku: Lovce čarodějnic, nebo Mrtvý sníh 1 a 2. Filmového dědečka postávám s tváří Noomi Rapace dělal Willem Dafoe (Spider-Man). Jejich nepřítelem se stala Glenn Close (101 dalmatinů). Scénář napsali Max Botkin (Dobrodružství s robotem) a Kerry Williamson (Vražedná hra). Film má prozatím oznámenou premiéru jen ve Francii a Řecku.

Popis filmu zní docela zajímavě a zahrát sedm různých povah určitě představovalo pro Rapace hereckou výzvu. Přidáváme mezinárodní trailer, v němž můžete nakouknout do dystopické budoucnosti.

Zdroj: Firstshowing

Galerie: 2

Seven Sisters: Noomi Rapace v sedmiroli. Koukněte na trailer. | Fandíme filmu Seven Sisters: Noomi Rapace v sedmiroli. Koukněte na trailer. | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest