Válka a o Planetu opic: Finální trailer podtrhuje slovo "válka"

Válka a o Planetu opic: Finální trailer podtrhuje slovo "válka" | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
I tak ale stále prosvítají mezi explozemi "lidské" momenty, které sérii povyšují nad blockbusterovou konkurenci.

Finální trailer na Válku o Planetu opic je tu. A je třeba říct, že v marketingovém oddělení dělají vše pro to, aby divákům vtloukli do hlavy, že tenhle film bude velkolepý. Dovolím si hádat, že trailer tak trochu klame tělem. Že ve snímku budou převažovat momenty, jako jsou názorová výměna mezi Caesarem (Andy Serkis) a lidským plukovníkem v podání Woodyho Harrelsona, nebo setkání opů s lidským mládětem. Tedy pasáže převážně konverzační, které rozvíjejí sociální a filosofické motivy filmu.

Akce ale samozřejmě nebude chybět, stejně jako další výrazné taháky. Lidská holčička je správně roztomilá, okamžitě na sebe dokáže strhnout pozornost také pohublý, opelichaný opičák. Válečné záběry působí velkolepě, stejně jako zasněžená krajina a především naprosto dokonalí opičí hrdinové, u kterých jsme už dávno zvyklí, že vypadají jako živí. Caesar dál trvá na tom, že s lidmi bojovat nechce, ale jestli budou provokovat, pořádně si to vyžerou. Velkofilm léta? Šance tu určitě je.

Caesar (Andy Serkis) a jeho opi jsou dotlačeni ke smrtícímu střetu s lidskou armádou, vedenou nemilosrdným Plukovníkem (Woody Harrelson). Opi utrpí nezměrné ztráty, o Caesara se začnou pokoušet temné pudy a vypraví se na mytickou výpravu za pomstou. Když Caesar a Colonel konečně stanou tváří v tváří, utkají se v epickém boji, který rozhodne o osudu obou živočišných druhů a budoucnosti planety.

Dále hrají Gabriel Chavarria, Steve Zahn, Judy Greer, Karin Konoval a Aleks Paunovic. Scénář napsal Mark Bomback, hudbu složí Michael Giacchino. Režíruje Matt Reeves. Datum české premiéry je stanovené na 13.7. 2017.

Válka o Planetu opic

10.07.2017 | USA, Kanada, Nový Zéland
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Válečný
Info o filmu

Galerie: 7

Válka a o Planetu opic: Finální trailer podtrhuje slovo "válka" | Fandíme filmu Válka a o Planetu opic: Finální trailer podtrhuje slovo "válka" | Fandíme filmu Válka a o Planetu opic: Finální trailer podtrhuje slovo "válka" | Fandíme filmu Válka a o Planetu opic: Finální trailer podtrhuje slovo "válka" | Fandíme filmu Válka a o Planetu opic: Finální trailer podtrhuje slovo "válka" | Fandíme filmu Válka a o Planetu opic: Finální trailer podtrhuje slovo "válka" | Fandíme filmu Válka a o Planetu opic: Finální trailer podtrhuje slovo "válka" | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest