Wonder Woman: Patty Jenkins chce natočit dvojku

Wonder Woman: Patty Jenkins chce natočit dvojku | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Režisérka se rozpovídala také o aktuálním filmu. O atmosféře, v jaké se film nese, či o natáčení s těhotnou Gal Gadot.

První Wonder Woman ještě ani nedorazila do kin, ale režisérka Patty Jenkins si hrdinku zjevně oblíbila, protože v rozhovoru prozradila, že by chtěla natočit dvojku. Aktuální film je příběhem jejího zrodu, v tom dalším by se Jenkins chtěla vypravit až za události Justice League a vyprávět další samostatné dobrodružství. Chtěla by, aby se příběh odehrával ve Spojených státech a ukázal hrdinku v takové podobě, v jaké si ji představíme, když se řekne Wonder Woman.

O jedničce Jenkins v jiném rozhovoru řekla, že ji chystala jako zábavné a velkolepé dobrodružství, v takovém tom klasickém duchu, v jakém se nesou Donnerův Superman nebo Indiana Jones. Dále režisérka potvrdila, že film určitým způsobem odkazuje na Batman v Superman, ale jen minimálně. Jde o samostatný snímek, který mohou vidět i ti, kteří  BvS vůbec neznají.

A v ještě dalším rozhovoru Jenkins, Gal Gadot a producent Charles Roven potvrdili, že si film prošel dotáčkami, během kterých se především posilovala závěrečná akční scéna. Dříve přitom mezi hollywoodskými novináři šuškalo, že dotáčky Wonder Woman výrazně pomohly. Pokud to tak skutečně je, tak je to samozřejmě jedině dobře. Takovou malou kuriozitou je, že během dotáček už byla Gadot v pokročilém stádiu těhotenství. Žádné akční scény po ní samozřejmě filmaři nechtěli, ale i tak potřebovali, aby byla na natáčení přítomná. Těhotenství už bylo na herečce dávno patrné, a tak chodila po place těhotná Wonder Woman s velkým zeleným šátkem přes břicho, aby těhotenství zakryli digitální kouzelníci v postprodukci.

Wonder Woman je jednou z nejmocnějších postav DC Universe, s trochou nadsázky ji můžeme označit za Supermana v sukních. Pochází ze skrytého ostrova Amazonek, odkud přichází jako vyslanec na Zemi, kde bojuje proti bezpráví. Ve filmech má být Wonder Woman poloviční bohyně, dcera boha Dia. V hlavních rolích hrají Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena Anaya a Lucy Davis. Režíruje Patty Jenkis. Česká premiéra Wonder Woman je naplánována na 1.6. 2017.

Zdroje: EW, EW II,  WB, ComicBook.com, Toronto Sun

Wonder Woman

25.05.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Wonder Woman: Patty Jenkins chce natočit dvojku | Fandíme filmu Wonder Woman: Patty Jenkins chce natočit dvojku | Fandíme filmu Wonder Woman: Patty Jenkins chce natočit dvojku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest