Savages: Oliver Stone chystá divokou drogovou jízdu

Savages: Oliver Stone chystá divokou drogovou jízdu | Fandíme filmu
Aaron Johnson (Kick-Ass) a Taylor Kitsch (John Carter) si to rozdají s drogovou mafií pod vedením Johna Travolty a Benicia del Tora.

Oliveru Stoneovi se přezdívalo „Svědomí Ameriky“. V posledních letech ale autor Čety nebo JFK nemá na růžích ustláno. Uslzené drama World Trade Center rozcupovala kritika a biografie George Bushe s názvem W. prošuměla jen na okraji diváckého zájmu. Pověst si tak Oliver horko těžko zachraňoval pokračováním Wall Street s podnázvem Peníze nikdy nespí, ale zase se objevily kritické hlasy tvrdící, že režisér už nedokáže přijít s originálním nápadem. Teď je Stone zpátky a vypadá to, že chce znovu tnout do živého.

Jeho novinka Savages se totiž bude točit okolo obchodu s drogami. Hlavními hrdiny jsou kliďas Ben a jeho nejlepší přítel, bývalý voják Chon. Tihle dva si doma pěstují hodně kvalitní marihuanu, dělí se o krásnou přítelkyni Ophelii a v pohodě tak proplouvají životem. To by se mohlo změnit ve chvíli, kdy se mexický kartel rozhodne, že získá s oběma parťáky spojenectví. Ti si ale chtějí i nadále jet na vlastní pěst, což má za následek, že je Ophelie unesena. Záporáci ale podcenili pouto mezi hlavní trojicí a to, co nastane pak, vypadá jako by vyskočilo z rozjetého akčňáku z dílny Tonyho Scotta.

Savages ale kromě slavného režisérského jména a skvělého vizuálu disponují ještě jednou silnou zbraní – nabitým hereckým obsazením. Jako hlavní dvojice se objeví Aaron Johnson (Kick-Ass) a Taylor Kitsch (John Carter, Bitevní loď) a v roli Ophelie uvidíme Blake Lively (Město, Gossip Girl). V menších rolích pak bude vidět další řada hvězd jako John Travolta, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch nebo Uma Thurman. A jak je patrné v traileru, funguje to dokonale. Kamarádská chemie střídá akční vodopád, krásná Blake si vyměňuje pohledy s hysterickou Salmou a ze Savages by se tak nakonec mohla vyklubat trochu nečekaná pecka. Stone už dlouho neměl karty rozdané takhle dobře.

 

Savages: Trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest