Marvel nebude točit eRkové filmy a další zajímavosti od Feigeho

Marvel nebude točit eRkové filmy a další zajímavosti od Feigeho | Fandíme filmu
Šéf Marvelu se rozpovídal o Batgirl a dalších tématech.

V pondělí Marvel pozval u příležitostí předpremiéry Strážců Galaxie 2 pár reportérů do svojí centrály na pozemcích studia Walt Disney. Co všechno Kevin Feige (šéf Marvelu) přítomným novinářům prozradil?

  • Marvel ani po úspěších Deadpoola a Logana neplánuje točit eRkové filmy. Podle Feigeho filmy nebodovaly proto, že byly mládeži nepřístupné, ale proto, že se nebály riskovat a posouvat hranice. Z toho by si podle něj všichni měli vzít příklad, ne ze zobrazování násilí a používání sprostých slov.
  • Joss Whedon Feigemu zavolal, když dostal nabídku točit Batgirl. To podle Feigeho dělat v žádném případě nemusel, a proto si toho o to víc váží. Všichni v Marvelu Josse podporují a nemůžou se dočkat, až jeho chystanou novinku uvidí.
  • Producentka Amy Pascal nedávno prozradila, že spolupráce Sony Marvelem je zatím naplánovaná do Spider-Mana: Homecoming 2, který přijde po Avengers 4. Feige potvrdil, že dál spolupráce skutečně nesahá. Prozatím. Jeho vyjádření můžeme chápat tak, že studia nejdřív domluvila spolupráci na Captain America: Civil War a Spider-Man: Homecoming, po čase se domluvila na Avengers 3 a 4 a Spider-Man: Homecoming 2. A někdy v budoucnu se zkrátka domluví podoba další spolupráce. A proč se Marvel nepodílí na Venomovi a dalších „spidermanovských filmech bez Spider-Mana“? Na to Feige řekl, že v Marvelu mají specifické plány pouze a jenom pro Spider-Mana.
  • Studio bude mít letos prezentaci na Comic-Conu. To může působit jako samozřejmost, ale není tomu tak, v minulosti už Marvel Comic-Con vynechal (nebo výrazně ochudil), když ve stejném roce Disney pořádal svoji vlastní předváděcí akci D23, kterou má naplánovanou také na letošní léto.
  • James Gunn před časem prozradil, že bude režírovat Guardians of the Galaxy 3, a že Marvelu pomůže naplánovat dalších deset let příběhů v kosmické části Marvel Universe. Podle Feigeho by mohl mít nad dalšími kosmickými filmy dohled. Přicházel by s náměty, o které by se pak další scenáristé a režiséři důkladněji postarali. 
  • Že Josh Brolin hraje zároveň Thanose u Marvelu a Cablea ve světě X-Menů? To není problém. Jsou to dvě naprosto odlišné postavy. A když hrál Harrison Ford naráz Indianu Jonese a Hana Sola, taky to nevadilo.
  • Black Panther bude v určitém ohledu bondovský film, protože to bude velkolepé dobrodružství, které se bude odehrávat po celém světě.
  • Humor nemají scenáristé od Marvelu nějak přikázaný, ale pro všechny ve studiu je naprosto přirozený a baví je. Pro Marvel je důležitý stejně jako akce, protože má sílu diváky strhnout.

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest