Mumie: Hororový spot a poslední trailer

Mumie: Hororový spot a poslední trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Tom Cruise býval Lovcem odměn, ale poslední projev nenasytnosti jej přijde zatraceně draho.

Z nové Mumie můžeme vidět opět o ždibec víc díky novému TV spotu a traileru, které potvrzují dřívější slova Donny Langley, šéfky studia Universal: “Bude to více akce než hororu”. Adrenalin se tu dávkuje stejně štědře jako v sérii Mission: Impossible, takže Tom Cruise je ve svém živlu. Jak je vidět, nedopatřením obživlá egyptská princezna Ahmanet (Sofia Boutella) dá jeho postavě pořádný kotel.

Ničivá síla, která k mumii patří stejně jako pleš k Imhotepovi, se rozpoutá v návaznosti na záhadnou havárii letadla. To mělo na palubě jak po věky spící Ahmanet, tak lovce odměn Nicka Mortona (Tom Cruise). Ten si díky svému záhadnému přežití musí vyslechnout ne zrovna optimistickou diagnózu z úst postavy seržanta Vaila (Jake Johnson): “Nemůžeš utéct, nemůžeš uniknout. Má pro tebe své plány.” Pro Mortona to tedy vypadá bledě, jak už ostatně tušíme z předchozích trailerů. Ručička děsoměru stoupá spolu s gradací, a závěrečná princeznina věta “existují i horší osudy než smrt” dává vědět, že na poctu hororům ze staré školy se v rámci atmosféry také nezapomnělo.

Provázanost s širším strašícím univerzem je tu opět cítit z přítomnosti Dr. Jekylla (Russell Crowe) a ústředí tajné organizace jménem Prodigium. Její název poukazuje na “zázrak”, který se nejspíš v poněkud temné formě skrývá v každém z monster, které má za úkol polapit; včetně upírů. Jak prohlásil producent a scénárista projektu Chris Morgan, jednotlivé filmy zkrátka sdílejí stejný svět - takový, ve kterém přežít dá asi pěknou fušku. My diváci se ale můžeme těšit, protože nám kromě zaskočeného kousku popcornu nic nehrozí. Takže 8. 6. vzhůru do temnot kinosálu!

Tom Cruise je hlavní hvězdou Mumie - neobyčejné a zbrusu nové filmové verze legendy, která fascinuje kultury po celém světě už od počátků civilizace. Ačkoliv byla bezpečně pohřbena v kryptě hluboko pod nesmiřitelnou pouští, je starověká královna (Sofia Boutella) probuzena v současnosti. Královna byla nespravedlivě připravena o svůj osud, po tisíciletí se v ní hromadila zloba a přináší s sebou hrůzy, které překračují lidské chápání. Od rozsáhlých pouští Středního východu, až po bludiště ukrytá pod moderním Londýnem, přináší Mumie překvapivou intenzitu, napětí, údiv a originální podání, které nás uvádí do nového světa bohů a monster.

Dále hrají Annabelle Wallis a Jake Johnson. Režíruje Alex Kurtzman, datum české a slovenské premiéry je stanoveno 8.6. 2017.

Mumie

09.06.2017 | USA, Velká Británie, Čína, Namibie
Akční, Dobrodružný, Fantasy, Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 2

Mumie: Hororový spot a poslední trailer | Fandíme filmu Mumie: Hororový spot a poslední trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest