Strážci Galaxie 2: Proč Bradley Cooper nehraje Rocketa na place

Strážci Galaxie 2: Proč Bradley Cooper nehraje Rocketa na place | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Bradley Cooper Rocketa jen mluví, na place jej hraje režisérův bratr. Proč to tak je? Přidáváme nejnovější upoutávky a obrázky.

Jestli jste někdy viděli nějaké fotky z natáčení Strážců Galaxie nebo jste se zkrátka alespoň trošku zajímali o to, jak film vznikal, tak pravděpodobně víte, že Bradley Cooper mluví roli Rocket Racoona, ale vlastního natáčení se neúčastní. Že to je přece jasné, když jde o plně digitální postavu? Ne tak docela. Celou dobu je společně s ostatními herci na plátně Sean Gunn, bratr režiséra Jamese Gunna, navlečený v zeleném motion capture obleku a předehrává veškeré scény. Proč?

James Gunn vysvětluje, že jeho bratra normálně zaznamenávají kamery. Klasicky opakuje nepovedené záběry, stejně jako jakýkoliv jiný herec a z jeho výkonu je následně odvozen pohyb, který animátoři Rocketovi vtisknou. Sean prý pohyby postavičky ovládá úplně dokonale. A proč tenhle úkol má právě on? Protože podle Jamese je velice náročné celé dny běhat po čtyřech a v podřepu dělat hodně divné pohyby. A Sean je dostatečně ohebný a tohle všechno zvládne.

Dodáváme, že Sean není na place jen kvůli animátorům, ale také kvůli ostatním hercům, kteří nemusí mluvit do prázdna, ale mohou svůj výkon směřovat přímo na Rocketa. Stejně tak je na scéně pohybový herec na chůdách pro Groota. Nebo alespoň v prvním filmu byl, kdo ví, jak to bylo při natáčení dvojky, kdy je Groot maličký. Proč tohle všechno nedělá ale Bradley Cooper? Jasně, můžeme si vystačit s Jamesovým odůvodněním, že Sean je v plazení po zemi jednoduše opravdu dobrý, ale daleko cyničtější vysvětlení říká, že platit Bradleyho Coopera na několik měsíců kvůli motion-capturingu je zbytečně drahé, když přece stačí jej najmout na několik dní v dabingovém studiu. A proč jej nahrazuje na place Sean Gunn a ne nějaký no-name dublér? Jednoduše proto, že režisér James Gunn může zaměstnat svého bráchu. Výsledek je skvělý, takže ze situace všichni vycházejí jako vítězové. Bratři si užijí společné natáčení blockbusteru, Sean má práci, James někoho, na koho se může spolehnout, Bradley se nemusí plazit měsíce po podlaze, studio ušetří a diváci dostanou super zážitek.

Další novinky? Strážci galaxie 2 dostali oficiálně rating PG-13. To se dopředu čekalo, ale jaké je v případě téhle marvelovky zdůvodnění? Násilí, sci-fi akce, nevhodné výrazy a krátká svůdná scéna (nebo několik krátkých svůdných scén). Takže pozor na tu sci-fi akci děti, poznamená vás na celý život! Přidáváme reklamu s Grootem, spot a trailer poskládaný z Lega. V galerii najdete nejnovější plakáty a fotky.

Na pozadí soundtracku "Awesome Mixtape #2", marvelovští Strážci Galaxie 2 pokračují v týmových dobrodružstvích a dosahují vnějších dálek kosmu. Strážci musí bojovat o udržení své nově nalezené rodiny, když odhalí tajemství spojená s pravou rodinou Petera Quilla. Stáří nepřátelé se stanou novými spojenci a oblíbené postavy z klasických komiksů přijdou hrdinům na pomoc ve stále se rozšiřujícím filmovém vesmíru Marvelu.

V hlavních rolích hrají Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Glenn Close, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Kurt Russell, Nathan Fillion a Sylvester Stallone. Scénář napsal a režíruje James Gunn. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 4.5. 2017.

Strážci Galaxie 2

05.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 8

Strážci Galaxie 2: Proč Bradley Cooper nehraje Rocketa na place | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Proč Bradley Cooper nehraje Rocketa na place | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Proč Bradley Cooper nehraje Rocketa na place | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Proč Bradley Cooper nehraje Rocketa na place | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Proč Bradley Cooper nehraje Rocketa na place | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Proč Bradley Cooper nehraje Rocketa na place | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Proč Bradley Cooper nehraje Rocketa na place | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Proč Bradley Cooper nehraje Rocketa na place | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest