Terminátor 2 dorazí ve 3D příští rok. Je tu první plakát

Terminátor 2 dorazí ve 3D příští rok. Je tu první plakát | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
K tomu video s Arnoldovým synem v roli Terminátora. A co si myslí Jai Courtney o pokračování Terminátora: Genisys?

O konverzi Terminátora 2 do 3D hovoří James Cameron už dlouho. U jedničky podle něj nedává smysl, protože by konverze byla pomalu dražší než vlastní film, ale dvojka je podle něj nadčasová a potenciál tam je. Před lety železný Jim nahlas počítal, že na převedení do 3D padne nějakých 6 až 7 milionů dolarů a propagace by nejspíš byla ještě výrazně dražší, nicméně třeba na neustále rostoucím čínském trhu se film nikdy v kinech nepromítal, a tak by o něj jistě byl slušný zájem. Že Cameron ví o čem mluví, ukázal už Titanic 3D, který při svém uvedení v Číně utržil ohromných 145 milionů dolarů!

Nějakou dobu to vypadalo, že se konverze dočkáme letos, na 25. výročí premiéry filmu. Nestalo se a vlastně jsme se ani nikdy nedozvěděli proč. 29.8. najednou ožil oficiální Facebook Terminátora 2 a zveřejnil nový plakát a oznámil, že Terminátora 2 ve 3D uvidíme příští rok. Dodáváme, že 29.8. bylo přesně 19 let od chvíle, kdy ve fiktivním světě Terminátora došlo ke Dni zúčtování. Možná tedy obnovená premiéra snímku vstoupí do kin spolu s dvacetiletým výročím, v daném týdnu je zatím v kinech docela volno.

Konverzi filmu zajišťuje společnost StereoD, která pracovala na Avatarovi nebo na konverzi Titanicu, která byla přijata poměrně vřele, podobně jako třeba obnovená premiéra Jurského Parku, ke kterému StereoD také zajistilo dodatečnou konverzi. Pokud byste si čistě nááááhodou nemohli vzpomenout, o co v druhém Terminátorovi běží, přidáváme oficiální synopsi distributora:

Deset let po neúspěšném pokusu zabít Sarah Connorovou, matku budoucího vůdce lidstva ve válce proti strojům, se do Los Angeles vrací z budoucnosti nový Terminátor, typ T-1000, aby zlikvidoval už narozeného Johna Connora. Dospělý Connor v roce 2029 na svoji ochranu posílá do minulosti druhého terminátora T-800. Oba stroje nezávisle na sobě pátrají po malém Johnovi. Chlapec zjišťuje, že T-800 je naprogramován na jeho ochranu a s jeho pomocí osvobodí svou matku z psychiatrického ústavu, kde je léčena z údajné schizofrenie. T-800 oběma vysvětluje, co přinese budoucnost. Tu je však možné změnit...a při tom všem hrdiny stíhá nemilosrdný a zřejmě nezničitelný T-1000.

Pokud jde o budoucnost značky, je zatím ticho po pěšině, akorát Jai Courtney (představitel Kylea Reese v Terminator: Genisys) v nedávném rozhovoru řekl, že pokud mu zavolají, rád se k roli vrátí, ale spíš si myslí, že by se značka měla nechat spát. Na závěr jako bonus přidáváme video, ve kterém si ve známé scéně z filmu zahrál Terminátora Schwarzeneggerův syn Joseph Baena.

Zdroje: Oficiální Facebook, THR, Business Insider

Galerie: 2

Terminátor 2 dorazí ve 3D příští rok. Je tu první plakát | Fandíme filmu Terminátor 2 dorazí ve 3D příští rok. Je tu první plakát | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest