Mike i Dave sháněj holky. Ale slušný, co neudělaj ostudu!

Mike i Dave sháněj holky. Ale slušný, co neudělaj ostudu! | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
A ještě jedna trailerová novinka z letošního Super Bowlu. Adam Devine, Zac Efron, Anna Kendrick a Aubrey Plaza způsobí celou řadu malérů a faux pas.

A ještě jeden superbowlový trailer. Komediální novinka se jmenuje Mike i Dave sháněj holky (Mike and Dave Need Wedding Dates) a přesně jak naznačuje název, Mike a Dave zoufale potřebují splašit holky na sestřinu svatbu. Dva bráchové jsou černé ovce rodiny. Velcí pařmeni, kteří totálně zničí každou rodinnou sešlost. Na svatbu si tedy mají za úkol přivést dvě slušné dívky, které je budou držet na uzdě. Bráchy nenapadne nic chytřejšího, než hledat holky na inzerát, a protože se svatba koná na Havaji, rychle se na ně nalepí dvě zlatokopky, ze kterých se vyklubou ještě větší průšvihářky, než jsou oni sami.

Komedii napsali scenáristé, kteří se podíleli na Sousedech 1 a 2 - Andrew Jay Cohen a Brendan O’Brien. Tentokrát ale nerežíruje Nicholas Stoller, ale Jake Szymanski, jenž zatím pracoval především na televizních seriálech jako Brooklyn Nine-Nine nebo na skečových pořadech Staturday Night Live nebo Funny or Die. A upoutávka zatím působí dojmem, že scenáristé tentokrát nebudou komedii kombinovat s malými pravdami našeho každodenního bytí, ale zůstanou pouze na povrchu, kde si vystačí s hlasitou a přisprostlou komedií.

Kdo celou upoutávku zachraňuje, je vydařené obsazení. Adam Devine je na můj vkus až příliš uřvaný, ale Zac Efron jej dobře vyvažuje a tou pravou tažnou silou jsou obě dámy. Anna Kendrick těží z toho, že vypadá jako neviňátko, ale žádná nepřístojnost jí není cizí a Aubrey Plaza je mistryně kameňáků, která dokáže s naprosto vážnou tváří říct nebo udělat naprosto cokoliv.

Čtveřice upoutávku uvedla v rámci The Late Late Show Jamese Cordena, jež byla vysílána po skončení Super Bowlu. Tam herci přehráli také několik scén ze slavných sportovních filmů. Na všechno se společně s trailerem můžete podívat v přirozeném playlistu, dole v galerii pak na vás čeká plakát a pár obrázků. Datum premiéry v českých i slovenských kinech je stanoveno na 7.7. 2016. Další Super Bowl upoutávky.

Galerie: 3

Mike i Dave sháněj holky. Ale slušný, co neudělaj ostudu! | Fandíme filmu Mike i Dave sháněj holky. Ale slušný, co neudělaj ostudu! | Fandíme filmu Mike i Dave sháněj holky. Ale slušný, co neudělaj ostudu! | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest