Komentáře 4

pbd | Fandíme filmu
pbd | 2016-06-20 07:18:17 | 0 0
Nasran: ty jsi spíš silně podprůměrně inteligentní jedinec, popř. jedinec s poruchou v rámci autistického spektra.

Naprostá většina živočichů, převážně savců, útočí ze strachu. Stejně tak lidé. A já s podobnými filmy vyrůstal a nezkazilo mi to ani dětství ani život. :-) Navíc nikde není řečeno, že si v tom filmu nikdo neřekne "sakra, tohle už je špatně"... chce to xanax nebo cipralex, příteli.
Nasran | Fandíme filmu
Nasran | 2016-06-15 23:32:27 | 0 0
A víš, že svým dětem tímhle naprosto zničíš dětství, nebo si to jen neuvědomuješ? Já osobně si o sobě myslím ba dokonce na to mám i průkaz od jedné známé instituce, že jsem vysoce inteligentní jedinec s nejen silně logickým uvažováním a rozhodně si nemyslím, že je to správné. Víte když se bojíme neznámého, byť nás to neohrožuje, lovíme to a zabíjíme to, tak tím dáváme pouze najevo svou pudovou, neinteligentní a hlavě povýšenou část povahy. V přírodě neexistuje jiného druhu, který by štval něco jen ze strachu. A svým dětem to prostě nevysvětlím z prostého důvodu, protože tomu "nedokážu" sám porozumět, že se nikdo na cvilku nezastavit a neřekne si "sakra tohle už je špatně", namísto toho, aby prostě řekl tak prostě chodí, tak to prostě je a děcko se aspo aspoň naučí jak chodí život.
Máme moc utvářet hodnoty a pokud uvěříme tomu, že takto pokřivené hodnoty jsou ty správné, tak se obávám toho čeho se dožiju.

A dám ti příteli příklad, sic nebude zrovna ideální, ale v tuto hodinu nám musí postačit. Uvažujme, že dejme tomu existuje někde v hloubi moři ztracená Atlantida, která si žije svým způsobem. A tobě se podaří jí za pomocí třeba ponorky a dýchacích přístrují nové "super generaci" objevit. Budeš tam žít v klidu a harmonii, nikomu neublížíš, budeš si hledět svého a žít svůj poklidný šťastný život, neboť si našel klid. No do doby než na tebe omylem příjdou a začnou tě štvát, linčovat a v horším případě tě chtít za živa pitvat. V tom lepším tě předem zabijí. Jen protože se tě bojí. Jenže oni nemluví, protože nemají vyvinuté hlasivky a vytváří ke komunikaci zvukové frekvence, které neovládáš. Jak jim těď vysvětlíš, že není žádný důvod se tě bát, že jím neublížíš a nechápeš proč tě štvou. Že jednoho z jejich bratrů si omylem poranil, protože ti chtěl vrazit dýku do srdce, jelikož si ho vyděsil........ chceš pokračování nebo mi už rozumíš proč to nedokážu dětem vysvětlit?
Lukas | Fandíme filmu
Lukas | 2016-06-15 15:42:36 | 0 0
Pokud to tam bude dobře podaný, tak pokud nejsou úplně blbé, tak to snad pochopí, ne? A alespoň si z toho něco odnesou. Na rozdíl od té kraviny, která jim akorát vymyje mozek. Když by z pralesa vylez neznámý tvor, lidi ho běžně budou chtít ulovit/zabít, protože to neznají a co neznají, toho se bojí. Takové prostě lidstvo je.
Co se filmu týče, kdyby byl drak realistický a nebylo by to pro děcka, mohl by to být jeden z nejlepších dobrodružňáků/mysteriózních filmů. Škoda.
Nasran | Fandíme filmu
Nasran | 2016-06-15 12:11:46 | 0 0
Vzpomínáte na český film Za humny je drak?
Tak to bylo pohádka pro nejmenší!
Tohle je jen sociální drama obalený háven pohádkovosti. A to si strčte fakt foprdele a svejm děckám bych radši pustil sausage párty, kde jím vysvětlím, že je to jen jako a není to vážný. Ale proč budou roztomilýho tvora, který nikomu neubližuje lovit, jen protožese ho bojí a není to "správný" jim nevysvětlím!

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest