Můj kamarád drak: Plnohodnotný trailer

Můj kamarád drak: Plnohodnotný trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Mix Jak vycvičit draka s Knihou džunglí v novém výpravném traileru plus nejnovějš plakát.

Před nějakým časem jsme vám představili Disneyho srpnovou novinku Můj kamarád drak. Dnes vám zčerstva přinášíme první plnohodnotný trailer. V něm je z draka k vidění podstatně více.

Ukázka obsahuje téměř vše, co jsme viděli v teaseru a až od půlky ukazuje více nových scén. Zpočátku se tedy stále pohybujeme v úhlu pohledu dospělých, poté se setkáme s tajemným tvorem a ve finále už je důraz především na Peta a draka Elliota. Uvidíme, zda se tohoto postupu vyprávění bude držet i samotný film.

Ze sekvencí s drakem je cítit příslib hravosti a celkově to působí jako správná letní pohádka pro nejmenší. Při akčních sekvencích drak nepůsobí vůbec špatně. Scény s létáním dají vzpomenout na Jak vycvičit draka a pohled na Peta zase připomene nedávnou Knihu džunglí. Nicméně ukázka se snaží spíše upozornit, že tu opravdu půjde o vztah Peta a draka. Nejdůležitější tedy bude, jak se tvůrcům podaří hrdiny představit, abychom si k nim mohli vytvořit vztah a záleželo nám na nich. To z ukázek zatím moc poznat není, důležitý ale bude výsledný film. Vzhledem k tomu, jak Disney momentálně perlí, tak je pravděpodobné, že si nechává i nějaké to eso v rukávu. Premiéra snímku je momentálně v Česku i na Slovensku stanovena na 25. 8. 2016.

Jak se ukázka líbí vám? Oslovil vás trailer?

Dlouhá léta udivoval starý řezbář, pan Meacham (Robert Redford), děti ze sousedství pohádkami o divokém drakovi, který žije hluboko v lesích severozápadního pobřeží Spojených států. Pro jeho dceru Grace (Bryce Dallas Howard), správkyni v místním národním parku, jsou jeho příběhy jen divokými historkami... dokud nepotká malého Peta (Oakes Fegley). Pete je záhadný, desetiletý chlapec, který nemá ani rodinu ani domov, a který tvrdí, že žije v lesích s obřím zeleným drakem jménem Elliot. A podle Petova popisu se Elliot v mnohém podobá drakovi z historek pana Meachama. Za pomoci Natalie (Oona Laurence), jedenáctileté dívenky, jejíž otec Jack (Wes Bentley) vlastní místní pilu, se Grace vydává zjistit, odkud se Pete vzal, kam patří a zda jeho drak existuje. ( - oficiální text distributora)

Můj kamarád drak

12.08.2016 | USA
Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 2

Můj kamarád drak: Plnohodnotný trailer | Fandíme filmu Můj kamarád drak: Plnohodnotný trailer | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest