Komentáře 14

SkiteX | Fandíme filmu
SkiteX | 2016-06-05 11:52:18 | 0 0
Kámoši dnes byly na comic conové před premiéře a jejich dojmy jsou pozitivní, nečekaně příjemná zábava sice s klasickým příběhem v netradičním hávu. Podotýkám, že jde o lidi nepolíbené hrama či knížkama. Tím víc mě to nechává klidným v tom následném 10ti denním čekání na premiéru tu. Rádoby "kritiky" neřešim už vůbec!
Lapo | Fandíme filmu
Lapo | 2016-06-04 19:19:55 | 0 0
Uz podle traileru bylo poznat, ze tohle bude pruser
?? | Fandíme filmu
?? | 2016-06-03 13:20:04 | 0 0
Tak nejde len o kritikov ale celkovo som cakal z USA vacsie trzby. Zachrani to aspon azia a dufam ze sa pri dvojke podari scenar a nebude chybat Nerzhul. Inak ked sme spomenuli warcraft 3 tak som si nemohol nespomenut na vtipny cz dabing ktory som docenil az neskor ked som si nan zvykol a precital par clankov o preklde hry. "Ledovy smutek hladovi" ci "zase prace" alebo ako ten ork krical "su to zeny" ked ich tabor prepadli nocny elfovia :) :) skoda ze sa uz neda zakupit ta cz verzia a tak to hravam v originale. Nostalgia ;)
Ratemus. | Fandíme filmu
Ratemus. | 2016-06-03 12:49:36 | 0 0
bude na to recenze? myslim ještě tento rok
Shimmi | Fandíme filmu
Shimmi | 2016-06-03 12:45:59 | 0 0
Cetl jsem skoro vsechny kritiky na metacritic a prijde mi to, jak kdyby to videl jeden a vsichni to okopcili. Pry to neni jak Game of Thrones a nebo LOTR, a o to prave jde ze to neni jako tyhle fantasy. Je to neco noveho s neskutecnym pribehem trvajicim stovky(tisice, kdyz si prectete studnu vecnosti) let. Komentare lidi, co uz to videli jasne dali najevo kritikum, co si o jejich recenzich mysli. 90%-95% komentatoru psali, ze si to uzili a doporucovali kritikum, aby se na film podivali znova s otevrenyma ocima, nebo jestli si nespletli sal.

Rozhodne potencial ma a ja uvidim 09.06. od 22.30 v IMAXu :] pak dam vedet, jestli maji vseznaly kritici pravdu, nebo proste veskere filmy na motivy her automaticky u nich propadaji
bSaR | Fandíme filmu
bSaR | 2016-06-03 12:45:02 | 0 0
Kritici se pouze předhánějí kdo tuhle videoherní adaptaci víc serve. To jsem si alespoň myslel, a když jsem se pídil po bližších informacích, tak se mi to akorát potvrdilo. Bude z toho nejlepší film? Ne, ale jaký film v poslední době tohle zvládl? Prý se jedná o film, na který si člověk s chutí zajde i víckrát. Kouzlení je ve filmu znamenité. Hodně chvály se dostává Khadgarovi a královně. A spousta další chvály. Nakonec se tedy nebojím. Otázkou bude jak moc se mi film bude líbit.
Petr. | Fandíme filmu
Petr. | 2016-06-03 11:01:28 | 0 0
No kdo ví jak na tom film bude že něco hodnotí "kritici" vůbec neznamená že to tak bude spíš naopak :D.Nové Star Wars měli totální hype super hodnocení a pak z toho vyšla taková píč***
Třeba noví X-meni měli od kritiků úplně špatné hodnocení a dost lidem se to libí :)
SkiteX | Fandíme filmu
SkiteX | 2016-06-03 03:07:48 | 0 0
Lupeny doma, na film jdu ať je venku hezky, prší nebo z nebes padaj Infernálové, stejně tak recenze teď neřešim, spíš mě víc štve, že tu to jde do kin až 16.06.
K tomu teda mírné překvapení, že k zakoupenému lístku dostanete klíč ke hře WoW a měsíc hraní zdarma.

No Kroniku mám už nějakej tejden objednanou, tak čekám kdy dojde, zatim dočítám "Durotana" a upřimě se mi daleko víc líbilo "Zrození hordy", tohle mi přijde takové víc dětské (autor knih je stejný).

Tolkien je Tolkien a svět Azerothu je zas jinčí kafe, obojí má své pro/proti a každej si tam najde to svoje.
ant man | Fandíme filmu
ant man | 2016-06-02 20:58:34 | 0 0
ach, že by další nepovedný kus z her? :( Takové škoda, ale zrovna Warcraft má obrovská potenciál. Názor na film si udělám na premiéře, recenze mě nezajímá.
?? | Fandíme filmu
?? | 2016-06-02 18:54:58 | 0 0
Odporucam aj stranku wowfan.cz a na lavej strane Lore a v tomto nenapadnom odseku sa nachadza casova osa, celkovy popis historie a pribehy a opis hrdinov. Je to tak neskutocne bohate citanie ktore v pohode zaberie nejeden vecer. Ked som si prestudoval tu bohatu historiu tak pri vsetkej ucte k Tolkienovi (lotr uz poznam naspamet) toto sa Silmarillionu nielen vyrovna ale je to aj putavejsie :)
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2016-06-02 17:12:19 | 0 0
https://crew.inshop.cz/%3C0251… jde do toho někdo? já teda hru hrál akorát Wa craft 3 a pak četl jednu knihu Zrození hordy, na film určitě zajdu, ten svět je opravdu propracovanej a plný skvělých příběhů
Nosferatu | Fandíme filmu
Nosferatu | 2016-06-02 16:53:46 | 0 0
Co řeknou kritici a recenze je hráčum uplně u p....... myslím že jen kdo četl nebo hrál Warcraft nato zajde a kdo ne tak třeba i začne díky filmu.
Že je děj nudný tak ne asi jak chcete otevřít trilogii?? Rovnou tam vyplivnete Ilidana nebo Lich Kinga nebo hned Deadtwinga ať ten svět zničí a normalní člověk nebude o tom světě vědět vubec nic?
Takhle začly knihy a začátky hry tak takhle začne i film a potom už budou originalnější děje se zajmávými záporáky kteří nemusí hned zmizet ale roztahnou to na 3 filmy klidně.
Danielll | Fandíme filmu
Danielll | 2016-06-02 16:31:39 | 0 0
Děkují kritikum,za názory,jenž ma ještě více přesvědčili,že si na tuhle fantasy,s radostí zájdu do kina.Jinak v USA to zřejmě až takovej hit nebude,ten otevírací víkend,by měl bejt něco kol 60 mega,ale v zahraničí,tam to bude masakr,neboť Warcraft,tam půjde přes miliardu a to je pro Duncana a studio,hodně velkej uspěch.Pokračováni tak vůbec nic nestojí v cestě a již teď si všichni spokojeně mohou mnout ruce.
?? | Fandíme filmu
?? | 2016-06-02 15:26:19 | 0 0
Ja som na warcrafte vyrastal a ten dizaj sveta a postav a tie hry nie su pre vsetkych. Mozno sa snazil film byt obsiahlejsi co do zobrazenia univerza na ukor pribehu postav uvidime. Ale najviac ma zaujima kde boli pani kritici ked sa na platne v jurassic world diali tie priserne digitalne zverstva. Na blu ray vyzeraju tie dinosaury uplne rovnako digitalne a otrasne ako na platne. Stary zlaty animatronicky jursky park sa v hrobe obracia

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu

© 2011 - 2021 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest