Recenze: Godzilla

Komentáře 36

Danfil | Fandíme filmu
Danfil | 2016-10-26 15:53:53 | 0 0
Trocha sklamání. 7/10
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2014-06-11 10:10:34 | 0 0
Jirka - nic jako objektivní recenze neexistuje.
Jirka | Fandíme filmu
Jirka | 2014-06-11 04:58:44 | 0 0
co je tohle za idi..sky servr?! Jak může psát recenzi člověk, ktery už na začátku filmu ví že ho ten film bavit nebude že mu proste nic neříká. To je podle vás objektivní hodnocení?? Uz po prvních dvou větách této recence bylo zbytečné pokračovat v čtení, protože byl jasny verdikt. Toto není vůbec oběktivni hodnocení ale pouze osobní názor jednoho člověka který godzilu neměl rád v žádne podobě. Fakt profi recenze...
anonym | Fandíme filmu
anonym | 2014-05-31 00:52:37 | 0 0
Godzilla nieje o príbehu, o postavách, osude, odvahe a iných podobných záležitostiach. Nikdy o tom nebola žiadna (a to som videl skoro všetky)
Godzilla bola vždy len o "Godzille", " ničení", "bojoch","godzilla Enemy" a o "prežití godzilli "...
Nič iné tam nehľadajte, na nič iné sa žiadny jej film nehrá.
Táto najnovšia Godzilla je o tom istom. Kto za tým hľadá niečo iné, si s najväčšou pravdepodobnosťou pomýlil film...
Dávam 95%, zbytočne natiahli prvú polovicu filmu o nudné keci a kvázi osudy 3-5 ľudí s milióna,ktoré zasiahlo vyčíňanie monštier
johnny | Fandíme filmu
johnny | 2014-05-26 18:51:29 | 0 0
pro mě už teď jasnej film roku! :) naprostá spokojenost...
BackPa | Fandíme filmu
BackPa | 2014-05-19 21:12:24 | 0 0
Podle mě to mohl být i klidně nějaký hořící plyn (barva by i odpovídala).
Daniel | Fandíme filmu
Daniel | 2014-05-19 16:25:42 | 0 0
BackPa: Film sem videl ale hele nevim jestli slo o ohen no nejspis se pletu.Me to totiz prislo jako nejaky Radioaktivny led nebo neco na ten spusob alespon tak to na me pusobilo :-D
BackPa | Fandíme filmu
BackPa | 2014-05-19 12:59:05 | 0 0
Daniel: Tak jsem to napsal naschvál, kdyby to náhodou četl i někdo kdo to neviděl. Jedná se o ten modrý :D . Jestlis viděl film, tak víš :)
Daniel | Fandíme filmu
Daniel | 2014-05-18 22:39:32 | 0 0
BackPa: Jaky Ohen mas na mysli :-) sem to z Prispevku nepochopil.
BackPa | Fandíme filmu
BackPa | 2014-05-18 20:43:54 | 0 0
OBSAHUJE SPOILERY.
------------------------------------------
Godzila se mi vzhledově nějak nelíbila, je taková divná, hlavně hlava, ale zvykl jsem si na ni. Akorát je škoda, že tam Cranston nehraje dýl. Nebýt toho ohně tak bych dal i více než 80%, ale nějak mi to tam prostě nesedělo i když to ke Godzile patří, ten konec taky divnej. :D Inu, teď 4 měsíce čekat, než to bude na Blu-Ray.
PS: 3D tady opravu šlo poznat a nebylo tam zbytečně.
rivrs | Fandíme filmu
rivrs | 2014-05-17 06:25:03 | 0 0
porad to vypada jako gumovej panak.
Lune | Fandíme filmu
Lune | 2014-05-16 23:21:35 | 0 0
Trochu jsem prospal druhou půlku, ale jo pro mě lepší než paficic rim. I když myslím, že ty muto stvůry tam neměly být, prakticky v polovině filmu dostavaj tolik prostoru, že sem si říkal sakra ja platil za Godzillu, tak kde je nějaká... Kdyby to bylo jen o Godzille, která je nepřítel a neskončilo takovým happy endem, kde je Godzilla "zachránce města" (tohle když se objevilo, už jeden borec odešel z kina) asi by to vyznělo líp a víc by to korespondovalo s temnější atmosférou
Daniel | Fandíme filmu
Daniel | 2014-05-16 22:43:53 | 0 0
Martin: Ehm dost si to popletl :-) Ten okridlenej Muto je Samec a Samice ta velka Fesanda a ne obracene :-D
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2014-05-16 22:01:46 | 0 0
Martin - nepleteš si Elizabeth s jejími sestrami? Je to talentovaná herečka (která v tomhle konkrétním filmu neměla co hrát).
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2014-05-16 21:40:34 | 0 0
Dokoukáno a spokojenost čekal jsem to daleko horší
Jinak jde vidět, že se tu hodně vykrádal Pacific Rim (scéna na mostě je totálně vykradená z něj a i některé scény v městech jsou na chlup stejné jen s jinými příšerami)
Když pominu nelogičnosti typu jak se može několikanásobně větší Muto pářit s tak malou samicí, když by ji nejspíše zabil tak dobré
Jinak Olsenka neskutečně přehrává ta už se zmože jen na sračky na Disney Channel někde té bych nevěřil ani kdyby si tam prdla

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Nejnovější videa z našeho youtube kanálu!

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu

© 2011 - 2019 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest