Komentáře 15

Tom | Fandíme filmu
Tom | 2013-12-31 09:29:31 | 0 0
1) jak rikam nevim
2)vime, jak mel ten mec ukovany? jakou techniku pro to pouzil? resit takove veci, omg, chod na dogma 95, neoreal, , to te uspokoji
3)ted jsem si tu scenu pustil, ani jednou se nepokusil ty dray vytahnout, az ve scene kdyz se odpojil od samuraje. Coz je samozrejme logicky, jaky duvod by mel bojovat kostenymi drapy proti adamantiu, zvlast kdyz ma jeho ubermec
4)musel bych se podivat znovu, ale mam pocit, ze tam neco takoveho rikala
5)adamantiove spony? v ktere casti filmu se tahle informace vyskytovala?
MlaW | Fandíme filmu
MlaW | 2013-12-30 23:24:12 | 0 0
1)Jaktože se tam paměť neřeší??? Dají mu adamntium a pak mu Striker vymaže paměť a on si vůbec NIC nepamatuje a tenhle Wolwerine jak známo se odehrává jak po Originu, tak i po X-men 1, 2 a 3 a v žádném z nich se mu paměť nevrátí, akorát pár útržků když se dostane na místo kde mu adamantium implantovali.

2)A jak to stihnul tak rychle roztavit? Vžyť jen máchnul. Máš nějakou teorii? Mé chabé znalosti materiálů mi říkají že když dáš před sebe dva stejné kovy a jeden nažhavíš, tak se změní jeho hustota a je prakticky vyloučené, že by ten druhý nějak zásadně ovlivnil.

3)Useklý je měl na jedné ruce strašně dlooouho a dorůst si je nenechal. Pak mu začal vysávat jeho schopnost a hned potom co ho pustil (když byl prakticky na dně) si je hned nechal dorůst.

4)Nepamatuju se ale mám pocit že říkala že do Loganovi "smrti" se NIKDY nezmýlila a to bylo dlouho po "pohřbu".

5)Ten přední plát hrudníku ale drželi adamantiový spony, který se teda asi nějakým zázrakem ulomily, no jo byly jen nezničitelný to se dá pochpopit...
Tom | Fandíme filmu
Tom | 2013-12-30 19:51:52 | 0 0
1) nevim, mozna to souvisi s dalsim dilem xmenu.. co treba uvodni montaz z prvniho originu? v tomhle dilu se nijak neresi jeho pamet, tak nevim proc ji tam motat
2) nepreseknul roztavil
3) nedorostly mu, jak byl na dne, ale v momente, kdy se od nej vyvlece
4) nejsem si jist, ale nerikala v tom filmu, ze je zvlastni, te jeho smrt nevidela?
5) neroztrhl, ale vyrval prednim plat z hrudniku

kazdopadne tohle je vse?? a proto nejhloupejsi?
MlaW | Fandíme filmu
MlaW | 2013-12-30 12:44:09 | 0 0
Obsahuje spoilery: Ten film je tak strašnej, že lituju každé minuty kterou jsem u něj strávil. Hlavně mi vadí jak naprosto ignoruje předchozí dění a dělá z diváků idioty - film jsem viděl jednou ale i tak sem si během sledování všimnul tolika hloupostí, že se tu s vámi o ně podělím:
Jak si Wolverine mohl Japonsko vůbec pamatovat, když mu po zákroku s Adamantiem vymazali paměť a Profesor X mu ji v žádným filmu nevrátil?
Adamantium je nezničitelný - jak ho teda může někdo přeseknout?
Proč mu po přeseknutí ty kostěný drápy hned nedorostou, ale dorostou mu až ve chvíly kdy je se svejma schopnostma na dně?
Jakto že ta mutantka, která ví kdo a jak umře neví, že smrt toho starýho hovada nebyla pravda?
Ten cyber samuraj byl z adamantia, ale Wolverinovi ke konci najednou nedělá problém jeho brnění rozervat holejma rukama ehm...

Vyloženě mě ten film urážel svojí hloupostí...
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2013-12-29 12:08:47 | 0 0
Zdeněk: Je tam prodloužená? Tak to díky za upřesnění!
Zdeněk | Fandíme filmu
Zdeněk | 2013-12-29 10:57:51 | 0 0
Já tedy v kolekci s drápy prodlouženou verzi mám!
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2013-12-26 17:59:58 | 0 0
?? - HDmag se specializuje na domácí kino, vysoké rozlišení a technickou stránku věci. My jsme filmový web, podstatný je pro nás film jako takový.
?? | Fandíme filmu
?? | 2013-12-26 11:12:55 | 0 0
jaaj :) ja ze je to recenzia extended filmu lebo recenzia na disk sa zaobera aj jeho tech prevedenim / http://hdmag.cz/clanek/wolveri… / ale kako pisem recka je inak ok :)
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2013-12-25 16:26:52 | 0 0
?? - Je to recenze disku :) A jednou z vlastností toho disku je, obsahuje rozšířený sestřih filmu. V rozšířené verzi celkem 65 úprav, všechny je vypsat by vydalo na samostatný článek ;)
?? | Fandíme filmu
?? | 2013-12-25 09:27:41 | 0 0
Anarvin - ja som skor myslel opis tej sceny co kde pribudlo... mozno sa ale nejednalo o nove ale o rozsirene sceny. Snad by to nik nebral ako spoiler :D V porovnani s extended Hobitom - kde sa o tomto filme v clankoch pisalo co sa v konkrétnej scene odohrava - pripadne dali link na video s tou scenou - mi toto prislo len ako recenzia fimu/disku :)
Netvrdim ze je zla :)
tom99 | Fandíme filmu
tom99 | 2013-12-24 22:54:41 | 0 0
nedvva - dabing se opravdu nepovedl, nebyl dodržen jediný dabér na vracející se postavy z předchozích dílů. Já zůstal u originálu.

Jinak samostatná rozšířená verze je opravdu spíše jen pro fanoušky. Děj nikam neposouvá, jen přibyla jedna větší akční scéna a té krve a násilí tam zase není o moc navíc.
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2013-12-24 22:00:15 | 0 0
?? - jak říkám, prodloužený sestřih nijak zásadně vyznění filmu nemění. Tu a tam je přidán drobný detail, drobné prokreslení, přibylo násilí, přibyla akce. Dopodrobna rozepisovat, kolik vteřin kde přibylo nebylo mím záměrem.
TONYNKO | Fandíme filmu
TONYNKO | 2013-12-24 20:27:11 | 0 0
Ja ju mam stiahnutu v PC ale nemôžem sa k tomu dostať ale ked hodnotíte kladne tak idem čo najskôr na to :-D
?? | Fandíme filmu
?? | 2013-12-24 18:50:05 | 0 0
Mne to prislo ako klasicka recenzia na film... predlzene sceny su spomenute len okrajovo vzhladom na nadpis recenzie - prave ze som cakal ich mensi rozbor.
nedvva | Fandíme filmu
nedvva | 2013-12-24 18:38:46 | 0 0
Už jsem též viděl a musím přiznat v originále je to bomba, ale český dabing je hrozný co se týče známých postav (Wolverine, Jean Grey, Magneto a Charles Xavier) mohli sehnat aspoň Wolverina na ten dabing...

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2022 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest