Komentáře 12

 | Fandíme filmu
Anonym | 2013-08-29 22:22:55 | 0 0
WHD je neskutečná sračka, tečka.;-)
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2013-08-15 23:40:04 | 0 0
Proč je to hodnocení out? Máš nějaký argument, nebo ten výkřik zakládáš čistě na tom, že v tomhle konkrétním filmu autorovi humor seděl a tobě ne? Na Salvation jsem reagoval jinde, nicméně nechápu, jak to souvisí s tímhle filmem.

Jinak obecně na akčních filmech bez humoru není vůbec nic špatného, stejně jako na akčních filmech s humorem. V obou kategoriích je řada dobrých i špatných filmů. Naopak to tvé naznačování, že na humoru je něco out je...out.
CanCalla | Fandíme filmu
CanCalla | 2013-08-15 23:34:51 | 0 0
No, autore článku, hlavně, že je tam ten humor, co? Už si začínám zvykat, že když v akčňáku není humor a dementní hlášky v jakékoli situaci, že se to lidem nelíbí. Je to tristní zjištění. Toto hodnocení je podobně out jako hodnocení Terminatora Salvation. Arnold neměl blbé pindy, tak to stálo za prd, není-liž pravda?
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2013-08-14 19:50:32 | 0 0
kraken - tak to je dobře, že už sis zvykl - snažíme se vysvětlit už od pradávna, že nic jako nezaujatá recenze neexistuje a ani existovat nemá ;-)
kraken | Fandíme filmu
kraken | 2013-08-14 19:28:42 | 0 0
Pain and Gain je ovela zabavnejsie ako WHD a nie je to len moj nazor,ale uz som si zvykol na zaujatost recenzentov:) vid R.I.P.D :)
Hedo_vole | Fandíme filmu
Hedo_vole | 2013-08-13 15:51:39 | 0 0
tak Pain and Gain je zábavná hovadina...ale nefuknční? ale no tááák :).
Anarvin | Fandíme filmu
Anarvin | 2013-08-13 11:03:22 | 0 0
Já jsem na Pain and Gain pořád zvědavý, řadě lidí, se kterými se často shodnu se film líbil, ale i tak žádnou "zábavnost" v tom hodnocení neshledávám. To se zase bavíme o tom, že redaktor filmy hodnotil jinak než vy dva, což je strašně "zábavné", že?
 | Fandíme filmu
Anonym | 2013-08-13 10:52:25 | 0 0
JOOOO!!! vyhrál sem sázku, White Hosue Down dopadl lépe -> MONIES :D
Jaaaara | Fandíme filmu
Jaaaara | 2013-08-13 10:16:45 | 0 0
kraken, Hedo_vole: Nechápu...? Co je na tom tak zábavné? Rád se taky pobavím... Pot a krev je totální a do značné míry nefunkční hovadina, což mohu potvrdit, přičemž WHD jsem ještě neviděl, leč rozhodně to vypadá mnohem lépe...
Hedo_vole | Fandíme filmu
Hedo_vole | 2013-08-13 00:52:01 | 0 0
=> Kraken: souhlasím..je to úsměvné :)
kraken | Fandíme filmu
kraken | 2013-08-13 00:29:13 | 0 0
White house down 8/10, Pain and gain 4/10 tak to sa nestacim divit zabavne hodnotenie:))))
 | Fandíme filmu
Anonym | 2013-08-13 00:00:08 | 0 0
konecne naka pozitivni recenze

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu

© 2011 - 2021 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest