Komentáře 16

Johnnypetka | Fandíme filmu
Johnnypetka | 2023-02-04 18:14:41 | 0 0
TucnakNik: Tak v první řadě musím říct, že nebudeš zrovna ten kdo mi lahodí. Ovšem musím ti dát za pravdu snad je to, že ohledně toho nedozrálýho a zatvrzele nevděčně zahořklýho snyder kultu je už fakt nabrečeno opravdu moc. Nedá se v podstatě říct nic pozitivního, poněvadž co tyhle srágory dělaj za vylomeniny je náznak vyhaslosti totální. Za druhý je moc dobře, že Gunn udělal nutnej výpad. Konečně je blíž Superman Legacy, kterej má hlavně za úkol oslovit široký svět a širší kouty země. To co snyder nedokázal, bohužel. Za třetí je celkem zajímavý zjistit, že vlastně všechny tyhle srajdy články bez špetky kreativity okolo man of steel, cavilla a kultu snyderova jsou ve finále jen prostá vyčpělost. Stačí dát hastag snyder cult shit nebo snyder cult madness. Vylezou ti tuny trapných článků co tady prosazují všichni zahořkle ztrápený uskuhranci z csfd ale i ze světa. Všechno jen pro falešný příslib akendy snyder kultu. Napr. smlouva s cavillem absolutní plk, šak to gunn krásně vysvětlil. Je toho hrozně moc po zesměšnování the suicide squad atd. Budeme doufat, že ten spatlanej flash konečně pohřbí tenhle kult navždy. Jinak si jěště na Vánoce u Aquaman Lost Kingdom užijeme. Ale je fakt, že vše jednou pomine. Pěknej večer a děkujeme za aktivní Warner.
GeraltzRivie | Fandíme filmu
GeraltzRivie | 2023-02-02 07:33:57 | 2 0
TucnakNik: Je docela vtipné jakým způsobem se navážíš do Synderovců, přitom jsi na zcela stejné úrovni jako oni. Za každou cenu slepě obhajující svou modlu Gunna. Jako co si budeme, Gunn je kreativní a šikovnej tvůrce. Ale jeho vynášení do nebes tvými slovy, cituji: "Gunn je jeden z nejlepších novodobých filmařů s jedinečným a originálním stylem", je opravdu směšné. Někdo se o filmech umí bavit s odstupem a nadhledem a někdo jen plive na všechny strany, nechte můj idol, mou modlu napokoji! Ty bohužel patříš do té druhé skupiny. Smutnější ale je, že si to neuvědomuješ. Já osobně Synderverse měl rád. Bohužel to nebylo dokonalý a já bych si přál, aby to bylo dokonalejší. Ale to co tu plánuje Gunn upřímně nevypadá vůbec nadějně. Seriál s Amandou Waller? Paradise Lost? Creature Commandos??? Jako opravdu? Co to je za druhořadou tvorbu? To rovnou Marvel mohl udělat seriál o planetě Korga nebo Mieka a bylo by to na stejné úrovni. A určitě by to mnozí skalní fanoušci Marvelu uvítali. Ale rozjíždět s tím novou DC éru? To je krok vedle a podle mě ty seriály nemají šanci přilákat pozornost většiny DC fanoušků, natož přilákat fanoušky nové.
RobbDavis | Fandíme filmu
RobbDavis | 2023-02-01 16:23:32 | 0 0
Bavíš mě. Čas ukáže.
TucnakNik | Fandíme filmu
TucnakNik | 2023-02-01 16:11:05 | 0 2
Já nepotřebuji nikoho přesvědčovat o tom jestli něco znám nebo ne, rozhodně ne takové jako ty. Ale zasmál jsem se, to rozhodně.
RobbDavis | Fandíme filmu
RobbDavis | 2023-02-01 16:07:08 | 0 0
Jo takhle to jeeeee, ahaaaa, pozooor. Tak to jo. Takže to máme - jako režisér - Slimák, Super(to docela určitě šlo), Mládeži nepřístupno(celkem bída), Strážci 1 a 2, Sebevražedný oddíl(který mě bavil, ale o nic světoborného se rozhodně nejedná) a...to je vše. Jako scénárista je na tom o málo líp(..třeba Scooby-Doo, že jo).. a jako producent především pak Syn Temnoty. Mno...jestli z tohohle usuzuješ že se jedná o ,,jeden z nejlepších novodobých filmařů s jedinečným a originálním stylem,, tak to jo. To rozhodně má. Jenže to ještě neznamená, že je to kvalita víš, že to utáhne davy, že to bude mít jinou úroveň, než jen střeleně komediální... o DC záhubě jsem neřekl ani slovo a jestli jsi to četl, viděl jsi, že mu chci fandit...ale vidím, že jsi četl jen to co jsi chtěl. Nicméne díky, beru zpet, díky Tvému ,,tvrdému,, příspěvku mi došlo, že Ty se ve filmech nevyznáš, že jsi jen další z mnoha, kterí k tomu přišli asi díky MCU a ten je všem že jo. Takže jo, beru zpět, vše co jsem teda napsal směrem k Tobě - právě jsem zjistil, že to nemá význam. A to jsem se chtěl jen o tom pobavit, ale když už i údržáci stránek jsou takový tvrdý machři, zbývá zde už jen pár lidí se kterými se dá objektivně mluvit.
TucnakNik | Fandíme filmu
TucnakNik | 2023-02-01 15:43:14 | 0 0
Pokud pro tebe Gunn natočil jen zmar, pak pro mě tvůj názor nemá ani jakoukoliv relevanci. Gunn je jeden z nejlepších novodobých filmařů s jedinečným a originálním stylem, jeho práce mluví za vše. Pokud nejsi zvědavý na nové a neokoukané postavy, které mají největší šanci ze všech jakkoliv zaujmout a překvapit, pak je to jen tvůj problém, a nerozumím tomu proč by to měl být důvod k nějaké záhubě DC. Je to jen trapný shitstorm zhrzelých fanoušků, nic víc. A vyjadřovat se můžu jak chci, jestli je to na tebe moc tvrdý tak je mi to líto.
RobbDavis | Fandíme filmu
RobbDavis | 2023-02-01 15:14:13 | 0 0
TucnakNik: Tak se zase trochu uklidníme, znalče jo? Jako sorry, ale z těch názvů co uveřejnil jsou známí zejména Bažináč a Superman. Supergirl mě nezajímáa nikdy nezajímala. Animovaný seriál s bizarními postavičkami mě fakt nezajímá a hlavně - kromě Lanterns, Supergirl a Superman - jsou to názvy, které fakt nijak neevokují v podstatě nic . pokud to neznáš. Já se samozřejmě podívám co je co a nebo se zeptám zdejšího největšího a nejrozummějšího znalce - Fimiho. Dále pak. Mám rád spoustu filmů dle DC, které nedělal Snyder. Takže tahle ohraná věta pozbývá významu. Několikrát jsem tu třeba já přiznal, že jeho tvorba mě baví, ale ne vždy se jedná o dobrý film. Kecy o mozku a koulích si fakt nech...Nepletu-li se, nejsi jeden z editorů zde? Neměl by ses chovat trochu jinak? Nebo už nejsi? Sorry, Gunn zatím co se DC týka předvedl jen zmar - myšleno co a jak pro ně natočil - a mimo Marvel to žádná velká hymna taky není. Ale i tak mu dávám naději a chtěl bych mu věřit, že to dokáže, ikdyž si myslím, že ne. A to co vypustil mě v tom bohužel spíše utvrzuje....Dále pak, celá čtvrtá fáze Marvelu je jedna velká bída oproti tomu kde byla kvalita prakticky každého filmu do Endgame, takže vůbec nevím, proč se tady tím teď oháníš - co bylo bylo - teď není. A jako poslední - a jak prosím Tě Ty víš, že to bude tak strašně moc dobrý? Na základě čeho? Že natočil Strážce? Že dělal pro Marvel a přeběhl? Protože mimo komiksárny jako toho prostě moc nepředvedl a mimo ně skoro není o co stát....Sleduji filmy skoro 30 let. Myslím, že můžu vyjádřit svůj názor a rozhořčení...

Ukulelembo: díky. Takhle nějak si představuji nestranné a objektivní vyjádření.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2023-02-01 14:26:30 | 0 0
TucnakNik: Víš, až na to, že před Marvelem, tu nic takového jako propojený filmový vesmír nebylo. Takže to nedáváš úplně ideální příklad. Tohle by spíš bylo, jako bys řekl, že MCU třeba s nadcházejícím Ant-Manem najednou skončí rebootuje a místo toho dostanem nějaké nové nic neříkacící cosi, s novým Iron-Manem a vším od začátku, zápletka s Kangem se smete ze stolu a nic z probíhajícího děje se nedořeší a tak dál. Taky bys osočoval lidi z lpění na starých zápletkách a neochotě posunout se k novému zrebootovanému světu? Myslím, že současné responze jsou naprosto přirozené a moc se neliší od dalších podobných případů rebootování. Historie ukázala, že reboot je málokdy přijímán pozitivně. A čím populárnější série, tím hlasitější responze. Samozřejmě můžeš argumentovat, že popularita Snyderverse se s MCU nemůže srovnávat. To ale ovšem nijak nesnižuje fakt, že tu popularita byla. A není úplně fér si na ní teď stěžovat. Lidi budou vždycky potřebovat čas podobně radikální změny vydýchat. A i čas ukáže, jestli daný reboot měl vůbec smysl. Zatím je nutné přijmout fakt, že předložený materiál z nového rebootovaného DC světa nejspíš moc lidí nepřesvědčil. A jestli tebe ano, tak dobře pro tebe. Ovšem dokaž, že to co přijde bude skutečně stát za to.
TucnakNik | Fandíme filmu
TucnakNik | 2023-02-01 13:30:55 | 0 0
Lidi co z tohohle brečí a vyjadřují bůhví jaké zklamání musí být buď zaslepení, hloupí, nebo zkrátka extrémní Snyderovci, protože aby z tohohle někdo byl schopen usuzovat, že to bude mizerný, to chce fakt velký koule nebo malej mozek. Všichni už zapomněli, jak obskurně vypadalo když Marvel začínal s neznámými postavami, které nikoho nezajímaly, a jak to dopadlo. Jestli někdo bude vědět jak tyhle elementy zpracovat a efektivně představit, tak to je právě Gunn. Druhá věc samozřejmě je, aby se všechny tyhle předsevzetí dodržely, aby se kladl důraz na kvalitu atd. protože víme moc dobře, jak to vypadá když studio žene vlak kupředu a začínají být problémy na všech frontách (což je situace kam se teď dostal Marvel).
Nov1s | Fandíme filmu
Nov1s | 2023-02-01 10:47:43 | 0 0
Tak jsem se podíval přímo na to Gunnovo vyjádření a už to tak skepticky nevidím. Jen mě mrzí, že když už se dočkáme Batmana s Robinem po boku, bude to až ten čtvrtej v pořadí. Ikdyž Gunn se doslova zmiňuje o Batfamily, tak jestli už Dick bude rovnou Nightwing a Jason Red Hood, budu rád aspoň za to.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2023-02-01 09:53:46 | 0 0
Robb nechávají si to dle nich má potenciál a hodí se jim do plánu. Nepatří tam Affleck, Cavill a nejspíš i Fisher... bohužel...
RobbDavis | Fandíme filmu
RobbDavis | 2023-02-01 09:31:43 | 0 0
Pohádka moc hezká, realita bude úplně jinde... O Batmanovi nikdo nemluví, proč? A oni chtějí dělat cistku, jo? a Momou, Gadot si nechají a největšího dementa Millera taky... Hmmm.. Slušná čistka, hlavně že Cavill je venku... Už teď brecim.. Nevěřím, zkrátka nevěřím, že tohle bude skvělý těžkotonážní vlak, který ostatní zadupe fo země... Všichni chtějí vše provazovat a tohle tamto... Tvl... A pak přijde Jim, natočí banální příběh o rodině, který vydělá za měsíc 2mld a všichni jen čumí, jaký rychlík to tady projel... A zaslouženě jen čumí...protože každý si myslí, že čím víc propojených zákrut, tím víc Adidas... Jenže to, že v jednoduchosti je krása, platí stále víc... Ach jo, já jsem fakt zklamanej...
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2023-02-01 09:10:00 | 1 0
Při zpětném pohledu musím říct že se na to i těším. Pokud to mají skutečně promyšlené tak doufám že vše vyjde...
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2023-02-01 01:43:00 | 0 0
Jen , aby tam ten Gunn do roku 2027 vůbec vydržel nedivil bych se , když třeba dva ty filmy propadnou , že poletí. Jsem teda zvědavý jak chce Shazam 2 vyústit a navázat na Flashe. Momou si myslím, že nechají jako Aquamana to bude nejspíše i Levi.
xxx | Fandíme filmu
xxx | 2023-02-01 01:42:34 | 1 0
Myslím, že postačí jeden, dva prodělečné tituly, jako byl Black Adam, a všechny tyhle plány půjdou do koše.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest