Komentáře 2

pbd | Fandíme filmu
pbd | 2023-01-09 14:05:32 | 0 0
peté13: FSB naprosto běžně křivě obviňují, zavírají, týrají nebo zabíjejí lidi, kteří už jen například pod sebou dokážou sjednotit pár umělců nebo liberálně smýšlejících lidí. To se ale týká převážně místních, cizince Rusi na potkání fakt jednoduše nezabíjejí nehodami, jak si to představuješ. Pokud teda podle tebe byl ten Francouz špion, proč ho museli obviňovat z dalších prasáren? Pokud dělal protizákonné aktivity, nestačilo by jej zatknout za dělání protizákonných aktivit v rámci ústavy ruské federace? Proč si vymýšlet nějaké zločiny proti dětem? A ještě měl co, poděkovat, že ho rovnou neodstřelili někde na Sibiři? Poukázat na to není politika, to je mít nějaké lidství v sobě. Kremrole. Navíc tenhle web, když už na to přijde, je publicistický. Doporučuju si vygooglit definici publicistiky nebo případně číst jen zpravodajství, pokud tě irituje, že se někde objeví nějaké zkreslení citové.
peté13 | Fandíme filmu
peté13 | 2023-01-09 10:20:42 | 0 0
Slavíku, Slavíku, proč tak manipulativně a denagogicky ? Proč sem taháš politiku ? Klidně jen stačilo napsat, že je film o útěku obviněného Francouze z Ruska, který o sobě tvrdí, že je nevinný. Tečka. Ale tyhle výplody :

... na základě nechutných smyšlených obviněný .... dodnes není zcela jasné, čím se ruským úřadům znelíbil ... proti vykonstruovanému procesu ... Stačí ale pár let pořádání kulturních akcí a podpory lokálních umělců a místní úřady na něj dostanou pifku ... jej očernila samotná FSB

Ten odkazovaný článek k případu je snůškou dezinformací a manipulativních informací od hlavního aktéra a jeho manželky. Objektivita nula. Můžou mít pravdu a jsou nevinní ? Jistě, tahle možnost tady je taky, ale stačí si ten článek přečíst a trochu nad tím popřemýšlet. Pokud by byl opravdu tak čistý jako lilie, tak proč by tomu věnovala FSB tolik energie ? Že by se důstojníci FSB kousali nudou a tak se rozhodli pobavit tím, že půjdou po jednom bezvýznamném Francouzi ? Tomu jako fakt věříte ?

Ten Francouz byl podezřelý ze špionáže a byl napojen na určité ruské opoziční kruhy. Jestli ti lidé jako ten starosta, se kterým se bratříčkoval, měli napojení na zahraniční agentury nebo neměli, to se my určitě nedozvíme. Zvláště ne od tohoto Francouze, který se staví a je na Západě stavěn do role oběti systému v Rusku (dnes klasika). Vzhledem k nepřátelství Francie vůči Rusku, které začalo gradovat po kyjevském puči (Majdanu) a následujících událostech (Krym, Donbas) je evidentní, že ruská tajná služba (FSB) měla veřejné aktivity mj. i Francouzů určitě v merku a monitorovala jejich činnost. Ten Francouz totiž přišel do Irkutska jako nový šéf místní „Alliance française“ (Francouzská aliance), organizace oficiálně propagující francouzský jazyk a kulturu, napojené na francouzské ministerstvo zahraničních věcí (častá krycí klasika). Pokud ale opravdu měla FSB důvod po něm jít kvůli špionáži nebo organizování a podněcování další lidi k protizákonným aktivitám, tak může být nyní rád, že jej obvinili z pedofilie a nevyřešili to tak, jak se mnohdy po celém světě běžně dělá (vč. Izraele, USA atd.). Mohlo to skončit např. nějakou tragickou nehodou. Mosad, MI5 nebo CIA by mohli vyprávět.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest