Komentáře 15

ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2021-06-06 19:22:58 | 0 0
Carnage: Tak to není jen z traileru. I produkce samotná potvrdila, že by tenhle Batman měl být ještě přízemnější než ten Nolanův.
Carnage | Fandíme filmu
Carnage | 2021-06-06 07:14:46 | 0 0
Taky mám pocit už jen z tónu traileru že Pattinson bude bohužel hrát na víc realistickou notu podobně jako Nolanovo Batman, osobně se mi to moc nelíbí... ne ani tolik z důvodu propojení s ostatníma hrdinama ale spíš že zaporáci a Gotham budou málo bizarní.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2021-06-05 19:11:51 | 0 0
Hronik: Upřímě, to prostě nemůže zdravě fungovat. Ten kontrast je příliš vysoký. Buď máš realistický vesmír s přízemním Batmanem, nebo DCEU, plné božských postav a hrdinů, kde Batman dohání svým intelektem. Zkus si představit, kdyby v Nolanově trilogii najednou začínal poletovat nějaký Superman. Ten tón by to prostě zabilo. Pattinsona bych do tohodle vážně nemýchal.
Hronik | Fandíme filmu
Hronik | 2021-06-05 18:03:05 | 0 0
Upřímně já si dokážu představit, že Patinsonuv Batman bude mít x filmů a bude součást hlavního proudu DCEU, ale bude to před Mužem z oceli kde mladý Bruce bojuje se svými antagonisty udělají x filmů a potom to naváží na DCEU
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2021-06-05 17:37:13 | 0 0
Fimi: Co jsem zatím srozuměl, Pattinsonův Batman by měl být snad ještě "realističtější" a komornější než Nolanova trilogiie. Takže tam házet DCovské "bohy" by byla vážně chyba. A od začátku my byla naprosto proti srsti Warnerácká idea, to provazovat s předchodím DCEU. Klidně ať je to "Earth-2" nebo co. Ale nechal bych to dál existovat jako separátní civilní vesmír. A nic kromě Batmana bych tam dál netahal. Samozřejmě tohle v prvé řadě záleží na úspěšnosti filmu. S předchozím Warnerovským vedením pryč, je nyní budoucnost Pattinsonova Batmana vydána na milost a nemilost tržbám. Aktuální parta kolem Zaslava k tomu filmu, žádný vztah nemá. Takže, když by film propadl, bude se jim z rozvrhu škrtat velmi snadno. Budoucnost tu má spíš opět Affleck. Pattinson tu svou si musí nejdřív zasloužit. Žádné nadržování jeho Batmanovi se už nekoná.
Každopádně, ať už kterýkoliv vesmír bude oživen jakkoliv. Přítomnost souvislého producenta, ve stylu Feigeho, by souvislý cíl měl snad zajistit. Otázkou pouze je, koho Zaslav do téhle pozice vybere. Pokud skutečně chce následovat produkční model Marvelu, tohle bude asi nejdůležitější rozhodnutí, které bude muset udělat. A v závislosti na tom kdo tou osobou bude, se možná i bude dát odhadnout jaký směr, tón a náladu budoucí DC filmy budou mít. Následovat produkční model Marvelu je sice chytré, ale bylo by chybou, kdyby zvolená osoba chtěla Marvel vyloženě kopírovat jako to předtím chtěli dělat Hamada a spol. DCEU to spíš ubíjelo než cokoliv jiného. Nezbívá než doufat, že si Zaslav při volbě tohoto klíčového producenta, tenhle fakt uvědomí. DC potřebuje vlastní tvář a vlastní cestu.
Co se Wonder Woman a Jenkins týče. Bylo tu už několik zvěstí, o zasazení filmu na současnou Themysciru. Konec Snyder Cutu k tomu dokonce dával i přímou předehru. Pokud se to bude skutečně následovat. Jenkins tu bude mít, jednu poslední šanci být "separátní". Takže za předpokladu, že jí Zaslavo dýchání na záda nebude vadit, tak tu prostor pro ní pořád je. Otázkou je spíš co pak nad rámec téhle trojky. Pokud Zaslav dál chce razit provázanost, možná už tu další šance na obdobnou "separaci" Wonder Woman nebude. Takže pozdější spolupráce s Jenkins je už skutečně nejistá. Minimálně ale v případě trojky bych se o ní ještě nebál. Spíš je to o tom, aby Zaslav a ostatní z Discovery jí dotlačili k něčemu lepšímu než byla dvojka.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2021-06-05 12:23:10 | 0 0
Ukule no ono by šlo kolem pattionsona rozjet úžasný batverzum a na to pak napojit klidně zbytek, proč ne, mohli by to udělat prostě jinak než v mcu ale hlavní je aby jak Pattinsonverze tak snyderverze někam směřovaly.. K jasnému cíly.

Ohledně Jenkins, myslel jsem to tak že její snaha o totální separaci od zbytku asi bude k ničemu a doufám že ww3 už bude dějově v přítomnosti nejlépe po Lize...
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2021-06-05 12:13:49 | 0 0
Fimi: Jak říká Martin, kompletní restart rozhodně není nutný. Snyder položil základy víc než slušné a stačí jen dělat to, co Hamada a spol. mervomocí nechtěli. A to je stavět na nich. Když se na to zpětně podíváš, on ten "brajgl" zase není tak moc nenapravitelnej. Především se musí ujasnit, která ze dvou existujících Lig je kánoická a ject dál, bez nějakých skrupulí, které plánovali lidi od Hamady. Kdy například Flash měl sloužit jako konec pro Snyderverse. Teď pokud však udělali ty přepisy, by flash mohl být jen další štace, která v kontinuitě trošku zamete a pojede se dál. Navíc Rocka už nyní nejspíš nikdo z krátka držet nebude, takže ten pojede na Snyderově kontinuitě totálně.
Co se vesmíru s Patinsonem týče, na tom stavět něco jiného, než samostatné Batverse, by byl naprosto hloupý nápad. S ohledem na to, jak civilní film má být, bylo by mnohem smysluplnější do něj nějaké superbytosti vůbec netahat.
Affleckův Batman je pro tenhle účel mnohem kompatabilnější.
A co se Jenkins týče, nemyslím si, že jí Zaslav hned vykopne. Spíš bych čekal, že po škobrtnutí s dvojkou, jí za záda postaví trošku větší dozor a bude jen na ní, jestli to snese a svou trilogii dokončí. Tak jako tak, i Snyder Cut tu otevřel prostor pro sequel na Themysciře, takže Jenkins má pořád prostor točit tak, aby se nemusela ohlížet na vyšší vesmír.

Martin: Původní úvaha, od Hamady a spol. byla, že by Affleckův Batman zemřel ve Flashovi a pochodeň by se předala tady. Tohle konkrétně už ale dost možná neplatí, protože Snyder Cut dokázal že o Afflecka je pořád zájem a tak proběhli blíže nespecifikované přepisy scénáře. Zatím těžko říct, co tyhle přepisy zahrnovali, ale s ohledem že AT&T jevili silný zájem o další samostatný projekt s Affleckovým Batmanem, je dost možné, že bude v nějaké formě i nadále pokračovat.
Teď je jen otázka, jak Zaslav plánuje pošéfit několik Batmanů.
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2021-06-05 10:55:57 | 0 0
Tak oni to od znova ani dělat nemusí budou mít nového Batmana mají Wonder Woman, Supermana (toho černého by zrušily) Flasha , Cyborga a Aquamana dodají tam ještě i Shazama a klidně i toho Martiana Manhuntera a mají na čem stavit prý tam někde koluje i Green Lantern . U Batmana by to mohly okecat tím, že to je nová série třeba po té trilogii Justice League (pokud teda bude) a tam by Affleck umřel (například) a Pattinson by to po něm převzal.
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2021-06-05 10:54:50 | 0 0
Tak oni to od znova ani dělat nemusí budou mít nového Batmana mají Wonder Woman, Supermana (toho černého by zrušily) Flasha , Cyborga a Aquamana dodají tam ještě i Shazama a klidně i toho Martiana Manhuntera a mají na čem stavit prý tam někde koluje i Green Lantern . U Batmana by to mohly okecat tím, že to je nová série třeba po té trilogii Justice League (pokud teda bude) a tam by Affleck umřel (například) a Pattinson by to po něm převzal.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2021-06-05 09:04:54 | 0 0
Taky hádám že Jenkins a její ww3 odzvonilo
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2021-06-05 08:58:48 | 0 0
Ukule sice je smutný kam se to až dostalo ale horší to dle mě být už nemůže... Ať to udělají celé znovu, postaví svět kolem Batmana s Pattinsonem, celý jeho bát univerze do kterého postupně napasují zbytek.. Tak jako ve veleúspěšných animacich.. Prostě to celé rozjet znovu s tím že současně půjde snyderverze a nějaký závěrečný event to spojí a začne nová éra... Protože tenhle bordel bude náročné uklidit a srovnat
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2021-06-04 20:03:05 | 0 0
Fimi: Mno, já sice chtěl počkat do nějaké relevantnější DC novinky, ale když už jsi to načnul. Máme tu ohledně DC možná daleko podstatnější vývoj. A tím je aktuální restruktualizace uvnitř Warnerů.
1) Tím asi nejzásadnějším, je že dosavadní rozkol "Warner vs AT&T", je konečně "dobojován". Walter Hamada a další individua, který doposud táhly DC ke dnu se poroučejí ke všem čertům (rozuměj do neškodných pozic), a vedení se nyní ujímají lidi z Discovery v čele s David Zaslavem, který povede nově založené "WarnerMedia-Discovery" a bude mít hlavní slovo nad dalším vývojem DC filmů.
2) Hamadova vize levných samostatných DC filmů a strategie na bázi pokus-omyl kterou velkohubě plánovali odchází víceméně s ním. Filmy, které jsou aktuálně v produkci už to ovlivní nejspíš minimálně (maximálně nějaké drobné už dříve proklamované přepisy jako u Flashe), a co se věcí jako Abramsův černošský Superman týče, se nejspíš ještě uvidí, ale jinak se celkový budoucí rozvrh DC vesmíru vrací zpět k plánu řádně provázaného DC vesmíru.
Zaslav sám by si prý údajně představoval něco co by strukturálně mělo připomínat produkční model, který aplikuje Marvel. Jinými slovy, jeden vrchní producent alá Feige, který dohlíží na všechno a drží kontinuitu pohromadě. Což upřímně, při správné volbě této osoby by mohl být velmi ozdravný přístup.
3) Co se Snyder Cutu týče, oproti Hamadovi a spol. Zaslav, jeho existenci plně uznává a jeho úspěch považuje za jeden z jasných důkazů, špatných rozhodnutí, které Warneři za poslední roky na DC udělali. Plán na oživení Snyderverse tu pořád je, ale Zaslav chce nejdřív řádně zhodnotit čísla generovaná na HBO Max, než rozhodne jakým způsobem to bude. V každém případě šance, že se Cavill a Affleck do svých rolí vrátí, je nyní vyšší než kdy předtím. A otevřená je nyní i možnost kinofilmů s nimi.

Podtrženo sečteno, noční můra "Hamadaburgerů" skončila a budoucnost vypadá slibně. Teď jen záleží jestli se Zaslav a jeho pohůnci z Discovery ukážou jako schopnější producenti, než banda od Hamady. Samozřejmě, šance že se to zvrtne v novou ještě horší noční můru než předtím, vždy existuje, ale prozatím bych byl naladěn pozitivně. Zaslavovo uvažování se alespoň pro začátek jeví jako velice střízlivé. Tak snad nezklame.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2021-06-04 20:02:59 | 0 0
Fimi: Mno, já sice chtěl počkat do nějaké relevantnější DC novinky, ale když už jsi to načnul. Máme tu ohledně DC možná daleko podstatnější vývoj. A tím je aktuální restruktualizace uvnitř Warnerů.
1) Tím asi nejzásadnějším, je že dosavadní rozkol "Warner vs AT&T", je konečně "dobojován". Walter Hamada a další individua, který doposud táhly DC ke dnu se poroučejí ke všem čertům (rozuměj do neškodných pozic), a vedení se nyní ujímají lidi z Discovery v čele s David Zaslavem, který povede nově založené "WarnerMedia-Discovery" a bude mít hlavní slovo nad dalším vývojem DC filmů.
2) Hamadova vize levných samostatných DC filmů a strategie na bázi pokus-omyl kterou velkohubě plánovali odchází víceméně s ním. Filmy, které jsou aktuálně v produkci už to ovlivní nejspíš minimálně (maximálně nějaké drobné už dříve proklamované přepisy jako u Flashe), a co se věcí jako Abramsův černošský Superman týče, se nejspíš ještě uvidí, ale jinak se celkový budoucí rozvrh DC vesmíru vrací zpět k plánu řádně provázaného DC vesmíru.
Zaslav sám by si prý údajně představoval něco co by strukturálně mělo připomínat produkční model, který aplikuje Marvel. Jinými slovy, jeden vrchní producent alá Feige, který dohlíží na všechno a drží kontinuitu pohromadě. Což upřímně, při správné volbě této osoby by mohl být velmi ozdravný přístup.
3) Co se Snyder Cutu týče, oproti Hamadovi a spol. Zaslav, jeho existenci plně uznává a jeho úspěch považuje za jeden z jasných důkazů, špatných rozhodnutí, které Warneři za poslední roky na DC udělali. Plán na oživení Snyderverse tu pořád je, ale Zaslav chce nejdřív řádně zhodnotit čísla generovaná na HBO Max, než rozhodne jakým způsobem to bude. V každém případě šance, že se Cavill a Affleck do svých rolí vrátí, je nyní vyšší než kdy předtím. A otevřená je nyní i možnost kinofilmů s nimi.

Podtrženo sečteno, noční můra "Hamadaburgerů" skončila a budoucnost vypadá slibně. Teď jen záleží jestli se Zaslav a jeho pohůnci z Discovery ukážou jako schopnější producenti, než banda od Hamady. Samozřejmě, šance že se to zvrtne v novou ještě horší noční můru než předtím, vždy existuje, ale prozatím bych byl naladěn pozitivně. Zaslavovo uvažování se alespoň pro začátek jeví jako velice střízlivé. Tak snad nezklame.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2021-06-04 18:18:05 | 0 0
Je tu i nějaký autor co píše o DC? O Marvelu napíšete kdejakou bulvární hovadinu a o DC nic....
Tak tedy

1. Režisér Flashe zveřejnil oblek Keatona
2. Sanberg zveřejnil nový kostým Shazama
3. Rock řekl že jeho film převrati celé DC a že nikdy nedrel tak jako teď
4. Snyder řekl že Affleckův scénář na sólo Batmana s deathstrokem byl velmi dobrý
5. Kolem Black Adama je v plánu mnoho filmů
6. Původní záměr dle snydera byl zasadit jeho Man of Steel do světa Nolanova Batmana kde by nově Batmana hrál JGLevit
7. Měl by se chystat joker 2
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2021-06-04 17:18:33 | 0 0
Na Scottove vizi se mi nejvíce líbila myšlenka zpracování reality Marvel Zombie kde se měl Strange střetnout se zombie Avengers..

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest