Komentáře 39

Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2021-03-25 10:41:11 | 0 0
Lamarr samozřejmě lidi jako Roman z toho tečou, to je jasný, jim se to určitě trefilo do jejich vkusu
Lamarr | Fandíme filmu
Lamarr | 2021-03-25 08:45:04 | 0 0
to fimi ale cielovku 12rocnych aka Roman to trafilo presne musis uznat :) PS: k filmu, takze tehotensky test Lois by sme mali, ale akoto, ze si Kal El nevsimol, ze je Lois v tom? Podla mna nemozu dat za otca Batmana vsak tie dve postavy tam neprehodili ani slovo.. to ju po pohrebe Bruce len tak vyklepal ked este ani truhla nevychladla? To sa mi nezda podla mna by ten pribeh upravili
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2021-03-25 06:22:29 | 1 0
Ironic všude nejsou super recenze, prostě jako vždy, někde jsou a někde ne, třeba zde, někomu se to líbilo hodně, někomu méně a někomu vůbec a jednomu k mokrým slipům stačí jen jméno režiséra... Takže tak...
Roman | Fandíme filmu
Roman | 2021-03-24 20:36:53 | 0 0
klasika Anarvin pise sracky o Snyderovi nic ine sa od neho ani cakat nedalo moja recenzia vybojovali sme to neuveritelne bol to tazky boj ale stal zato tento epicky masterpiece proste akoze vau polku filmu som mal vivalene oci a otvorenu hubu som nechapal ake to je dobre ta hudba mnam to bolo proste bašta Stepenwolf bol paradny zaporak vizeral jako zivi CGI bolo dych beruce riadne im tam daval na hubu Deesad ked s nim komunikoval mi bolo az luto stepenwolfa ako s nym zaobchadza jak zo psom spinava handra chcel by som vediet co urobyl ked bol vyhnany alebo kvoli comu bol vikazany ale to sa isto dozvieme viac v JL 2 Darkseid to je pravy BADASS zaporak z paradnou motivaciou najist anti-life rovnicu a ovladat vsetku existenciu proste epic Batman tie F-bomby boli bozske jeho vybavenei ani nehovoril Alfred mu ich pekne vyraba tie braceri boli top to som fakt necakal vau isiel tu na plne gule z nicim sa nesral Superman Black Suit jeaaaaa ked viletel nad zem posilnit sa slnkom ten zaber cisty epos ked bojoval z JL po prebudeni naprosto genialne s tym flashom topka ked isiel po nom a len tak mu uhnul rukou ked dosiel na zaverecny suboj whaaaaaaat ako ochranil cyborga a znicil sekeru a kopnul ho ako Leonidas z 300 som to musel pauznut a rozdichavat chvilu vlastne to rozdichavam este aj teraz :D zo stepenwolfom sa absolutne nesral mi z neho urobil kašu Cyborg vau ta jeho linka bola epiiiiic a dufam ze dostane solovku zasluzi si ju Ray je apradny herec jeho sceny boli velmy silne emotivne Flash ha tak toto bola parada fakt vtipny humor tam hlaskoval aj ten jeho viraz :D ta rychlost je naprosto bozska ked cestoval casom aby zvratil tu apokalipsu som nedychal akoze to ma odjebalo na zem Aquaman Momoa vie fakt dobre zahrat velmy som si jeho sceny uzival vsade ci na suši alebo pod vodou aj Mera mnam amber topka aj vulko vsetko dokonale a WW Gal Gadot moja žijuca bohyna koooookos ta je proste moja navzdy ako rozseka tych teroristov rozkopala ich tam po stenach vsade krv tak to ma vizerat ziadne jednanie v rukavickach Leto joker a knightmare scena bola fakt neuveritelna ked sa s nym batman rozpraval o robinovi a o harly Quinn ta tam je sakra veal otaznikov ktore nam budu isto raz visvetlene Deadstroke tiez potesil proste vsetko kazda sekunda bola genialna Zack Snyder vsetci ti zo srdca dakujeme za toto ze si urobil pre nas a pre tvoju bohuzial mrtvu dceru bola by na teba hrda navzdy bude skoro 4 roky boja stali zato vsetci sa mi smiali nadavali a vela ineho a to mam uplne uprdele to ma este len posilnilo a zato prisla takato sladka odmena ale pozor boj vobec nekonci este len zacina JL 2 a 3 musia prist a aj pridu a kopu dalsieho WW 3 Batman miniseria Leto joker a vela vela inych veci takze este raz ideme bojovat znova a znova Tonight We Dine in Hell #RestoreTheSnyderVerse
Roman | Fandíme filmu
Roman | 2021-03-23 19:31:50 | 0 0
klasika Anarvin piše sracky o Snyderovi moja recenzia vybojovali sme to neuveritelne bol to tazky boj ale stal zato tento epicky masterpiece proste akoze vau polku filmu som mal vivalene oci a otvorenu hubu som nechapal ake to je dobre ta hudba mnam to bolo proste bašta Stepenwolf bol paradny zaporak vizeral jako zivi CGI bolo dych beruce riadne im tam daval na hubu Deesad ked s nim komunikoval mi bolo az luto stepenwolfa ako s nym zaobchadza jak zo psom spinava handra chcel by som vediet co urobyl ked bol vyhnany alebo kvoli comu bol vikazany ale to sa isto dozvieme viac v JL 2 Darkseid to je pravy BADASS zaporak z paradnou motivaciou najist anti-life rovnicu a ovladat vsetku existenciu proste epic Batman tie F-bomby boli bozske jeho vybavenei ani nehovoril Alfred mu ich pekne vyraba tie braceri boli top to som fakt necakal vau isiel tu na plne gule z nicim sa nesral Superman Black Suit jeaaaaa ked viletel nad zem posilnit sa slnkom ten zaber cisty epos ked bojoval z JL po prebudeni naprosto genialne s tym flashom topka ked isiel po nom a len tak mu uhnul rukou ked dosiel na zaverecny suboj whaaaaaaat ako ochranil cyborga a znicil sekeru a kopnul ho ako Leonidas z 300 som to musel pauznut a rozdichavat chvilu vlastne to rozdichavam este aj teraz :D zo stepenwolfom sa absolutne nesral mi z neho urobil kašu Cyborg vau ta jeho linka bola epiiiiic a dufam ze dostane solovku zasluzi si ju Ray je apradny herec jeho sceny boli velmy silne emotivne Flash ha tak toto bola parada fakt vtipny humor tam hlaskoval aj ten jeho viraz :D ta rychlost je naprosto bozska ked cestoval casom aby zvratil tu apokalipsu som nedychal akoze to ma odjebalo na zem Aquaman Momoa vie fakt dobre zahrat velmy som si jeho sceny uzival vsade ci na suši alebo pod vodou aj Mera mnam amber topka aj vulko vsetko dokonale a WW Gal Gadot moja žijuca bohyna koooookos ta je proste moja navzdy ako rozseka tych teroristov rozkopala ich tam po stenach vsade krv tak to ma vizerat ziadne jednanie v rukavickach Leto joker a knightmare scena bola fakt neuveritelna ked sa s nym batman rozpraval o robinovi a o harly Quinn ta tam je sakra veal otaznikov ktore nam budu isto raz visvetlene Deadstroke tiez potesil proste vsetko kazda sekunda bola genialna Zack Snyder vsetci ti zo srdca dakujeme za toto ze si urobil pre nas a pre tvoju bohuzial mrtvu dceru bola by na teba hrda navzdy bude skoro 4 roky boja stali zato vsetci sa mi smiali nadavali a vela ineho a to mam uplne uprdele to ma este len posilnilo a zato prisla takato sladka odmena ale pozor boj vobec nekonci este len zacina JL 2 a 3 musia prist a aj pridu a kopu dalsieho WW 3 Batman miniseria Leto joker a vela vela inych veci takze este raz ideme bojovat znova a znova Tonight We Dine in Hell #RestoreTheSnyderVerse
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2021-03-23 19:05:46 | 0 0
Fimi: S Atomem se prý počítá pro spin-off s "čínským obsazením". U Wonder Woman se už před nějakým časem proklamovalo, že by se v každém případě měla odehrávat na Themysciře, aby stála bokem jakékoliv vyšší vize. Teď když k tomu navíc Snyder Cut na konci dodal jasný teaser, není důvod pochybovat, že tomu tak nakonec opravdu bude.
Lamarr: Amber se nijak vyhazovat nebude. K ní feministický hollywood přistupuje právě opačně než k jejímu manželovi a tak má na stole i samostatný Spin-off s Merou. Teď pak navíc, když Snyder Cut naznačil její budoucnost ve Snyderverse, nejspíš se jí jen tak nezbavíme.

Jinak co se budoucnosti DCEU týče, aktuálně to vypadá na pěkný brajgl. Na jedný straně jsou tvrdohlaví Warneři, kteří se už prostě od Snydera chtějí odprostit, na druhé straně pak nadšení AT&T, kteří už jsou celí žhavý si Snydera zaháčkovat pro HBO MAX. Mezitím krouží sám Snyder, který se na jednu stranu snaží Warnerům pokorně podlejzat, ale na stranu druhou nenápadně podsouvat fanouškům své další nápady fanouškům. Přesné kontury nejspíš získáme, až budou venku oficiální čísla, které Snyder Cut generoval a Warneři tak chtě nechtě budou muset zaujmout nějaký stanovisko vůči nim. Aktuálně to ale vypadá, že Snydera čeká budoucnost spíš na HBO MAX, než kdekoliv jinde a pokud reálná čísla Warnerům vyloženě nevypálí oči, tak do kin se už nejspíš opravdu nepodívá. Z Hamady totiž začíná kapat stejné ego, jaké mnozí přičítali Snyderovi, a pokud vyloženě nedostane před taková čísla, které by ho k tomu donutili, tak názor jen tak nezmění.
pbd | Fandíme filmu
pbd | 2021-03-23 17:46:38 | 0 0
Nezapomínejme, že HBO Max nakopl ten hype, a celá tahle patálie s jiným sestřihem, a na povrch vyplývající tahanice studií se Snyderem, herci se studiem apod. Na HBO Max nepřitáhla kvalita filmu. Je ale možné, že už jen ten Snyderverse zase přitáhne další zvědavce.

Recenze celkem drsná, ale zase se nedá říct, že bych nesouhlasil. Za mě taky průměrný film, i když snaha tam fakt byla vidět. Každopádně co je jisté, je že po Justice League mě naprosto opustila chuť se vůbec o DCEU zajímat, a teď bych na ty hrdiny koukl klidně jednou znovu, ač s někým s pevnější rukou, než má Snyder.
ironic | Fandíme filmu
ironic | 2021-03-23 17:43:31 | 0 0
Tak Anarvin znovu nesklamal a opäť vsetkym potvrdil, ze nedokaze subjektivne hodnotit kvalitu filmu, co prakticky dokazuje uz od filmu BvS, Najskor pisal aky film super vsetko tak ako ma byt, a zrazu otocil o 180 stupnov. A ostalo mu to doteraz.
ten clovek musel podla mna aj nieco rozbot, rozkopat, ked zsitil ze Snyder cut vyjde, najradsej by si to asi aj hodil :D
ten clovek by sa mal pochvalit svojou recenziou aj na inom portali:-)))

Ale nadruhej strane ma ten clovek nuti sa nad tymto zamysliet, preco vlastne pise negativne recenzie?? robi to schvalne? ( vsade na svete na SC velmi pozitivne ohlasy vynikajuce recenzie aj vysoke hodnotenia od renomovanych portalov) lebo vie ze aka diskusia sa tu strehne ?? jedine kde sa tu diskutuje je DC. A kazdy autor clanku chce aby sa pod jeho clankom diskutovalo, nie ?... . a bude sa diskutovat ked recenzia bude pozitivna ?? myslim ze nie ani velmi nie.. ale to je len taka moja uvaha.. :-).
SaS | Fandíme filmu
SaS | 2021-03-23 17:01:02 | 0 0
Súhlasil by som, že tento film je oveľa lepší ako to, čo sme dostali v kine. Ale obávam sa, že ak by išla do kín táto verzia, tak po prestrihaní na požadovanú dĺžku, by to dopadlo rovnako. Ale späť k ZSJL. Príbeh je lepší, rozvinutejší, motivácia postáv a ich vývoj tak isto relatívne dobre spracovaná. Ako ktoré. Ezra Miller sa nehodí do role Flasha, Aquman nevýrazný a ak má Cyborg srdcom filmu, tak niečo je zlé. Martian Manhunter vo filme vôbec nemusel byť, a je cítiť, že je to silný retcon a vyložene nasilu vnútený do filmu. Taktiež, ak pri 3 potencionálnych koncoch sveta nepomôže, je to celkom problém. Hudba nevýrazná a nový motív pre Wonder Woman začne byť časom otravný. Príliš veľa spomaľovačiek kazí zážitok z filmu.

Rozhodne som neočakával Darkseida s amnéziou. Aj keď uplynulo niekoľko tisíc rokov, zabudnúť na planétu, kde prehral, nechal tam Mother boxy a je tam Anti-life equation je veľmi divné. Motivácia pre to, čo robí, absolútne chýba.

Čierny oblek Supermana je čistý fanservis. Nemá žiadny efekt, je úplne zbytočný a celkovo nevyužitý ako celá linka okolo Supermanovej smrti. Proste je tam, aby si Snyder povedal, že tam je niečo priamo z komiksov.

Samozrejme nemôže chýbať niekoľko wtf momentov, logických chýb, či chýb v kontinuite. Spev po tom ako Aquaman skočí do mora. Mera hovorí, že má mŕtvych rodičov. Vo WW bolo povedaná, že Diana je jediné dieťa, čo celkom značí, že deti mať nemôžu. Čo očividne Snydera netrápilo, keď nám ukázal dieťa na Themyscire. Absurdnosť WW scény v banke tu už bola rozoberaná. K Jokerovi sa ani nemá zmysel vyjadrovať a rozhodne nechápem tie názory na reddite, twittery a pod, že sa vykúpil po SS.

Celkovo asi za 5,5-6/10, aby som nebol zlý. Odhaľuje Snyderovu slabinu, a to že potrebuje na nejaký ucelený príbeh minimálne 3 hodiny. Každopádne dúfam, že Snyder nebude pokračovať v znásilňovaní predlohy. Tri filmy mu bohato na to stačili. Jeho návrat by som prežil jedine pod silným producentským dohľadom.
Lamarr | Fandíme filmu
Lamarr | 2021-03-23 16:21:50 | 0 0
to Russia ja ti neviem Drake tomu dal 60% co je myslim 6z10 cize rovnako. On to hodnoti z pohladu striktne dodrzania komixovej predlohy. Napr to ze Joker v snyderverse zabil Robina je irelevantne lebo snyder planoval iba svojich 5 filmov kde s bat family nepocital. To ze Warner zacal nad tym uvazovat je uz ich problem - nemali to prezentovat ako spinoff. Snyder tie postavy nepozna ale ma pravo na svoj vlastny pribeh
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2021-03-23 16:08:34 | 0 0
Russia jo Tim Drake, to je fakt borec na dc... Tam spolu často na to diskutujeme
Russia | Fandíme filmu
Russia | 2021-03-23 15:57:55 | 0 0
Já bych Anarvinovi recenze brál trochu vážně k DC kdyby vše od DC nestrhával v Jokerovi mu tady vše vadilo (jeho video na youtube), takže co na to říct, že v tomhle ohledu budu více brát na zřetel hodnocení Tima Drekae z postav, tkerý se v DC světě vyzná.
Lamarr | Fandíme filmu
Lamarr | 2021-03-23 12:45:49 | 0 0
to fimi - mne sa napr pacil casting starych bohov, Zeus vyzeral proste nadupane, Ares bol lepsi nez vo WW1. Sice im nedal idialogy a tie bojove sceny neboli nic extra ale aj tak :) Keby sa objavili v dakom flashbacku v Shazam!2ke nebol by som proti... Ahladom atlantanov a ich reci, som rozpolteny, na jednej strane sa mi paci ako sa s tym vyhral ze tak trosku to pripominalo piskanie delfinov ci velryb ale na druhu stranu vo filme ako aquaman by sa z toho clovek asi zblaznil :D :D :D (Uvidime co pod vodou predvedie avatar 2ka) dalej ma zaujima ze ak sa amber heard neda dokopy a vyhodia ju z Aquaman 2ky a snyder by dostal povolenie na JL2 akoby to spravili? Mala by amber dovolene hrat v JL2? Alebo by ju komlet vyskrtli z celeho DC navzdy hm
InvisibleWatchman | Fandíme filmu
InvisibleWatchman | 2021-03-23 12:15:35 | 0 0
Já bych to rozhodně nebral tak negativně jako autor recenze. Je to přepatosovaná komiksovka... Snyder si uletěl (fans ví proč, ostatní ne - ale to jim nikdo nemůže mít za zlé) a dává ve vyprávění obrovský důraz i na to, co úplně podstatné není (přemíra zpomalovaček, zbytečně dlouhý epilog), ale je to o 100% lepší než okleštěná wtf! verze z roku 2017. Tahle je temnější, napínavější, srozumitelnější a pro lidi, co nemilují Satanské tango Bély Tarra nebo si nedávají Pána Prstenů každý víkend, bude i dlouhá, ale... postavy mají reálnější a prokazatelnější motivace pro své jednání, dostáváme daleko více informací z jejich psychologie a vše má svůj smysl. Dokonce mi nevadil ani ten okatý digi-bordel, který úplně nemusím, ale ono už se to poslední dobou (kór u akčních blockbusterů) ani jinak moc nedělá, bohužel... 8,5/10 Zasloužilo by si to uvedené v kinem a to nejen kvůli IMAX formátu.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2021-03-23 11:45:21 | 0 0
Tady je fakt škoda že i druhá ww se odehrává v minulosti, je tedy charakterove bez vývoje. Třetí, pokud bude zase úplně separe by mě fakt mrzelo kdyby neměla se SCU nic společného

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu

© 2011 - 2021 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest