Komentáře 9

Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2021-02-23 14:16:30 | 0 0
Martin to by potom souhlasilo s tím že když na něj skáče Goro, má nějaká kamenná záda... Jestli on to není Tremor
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2021-02-23 13:08:05 | 0 0
U Cola je teorie, že má jakési schopnosti s kameny . Jde to prý vidět i v tom traileru na konci kdy bojuje Sub Zero se Scorpionem a je tam Cole vzadu zkameněný.
Rodann | Fandíme filmu
Rodann | 2021-02-21 14:12:31 | 0 0
@Fimi

Podle mě je to Cole, poté kdy odemkne svou "arcana power." V traileru je vidět ještě minimálně 3x - se Scorpion spectre a když Scorpion bojuje se Sub-Zerem - jak v kleci tak venku.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2021-02-21 12:02:17 | 0 0
Ten typek co stojí před skakajicm Gorem vypadá divně, to brnění je zvláštní nebo co vůbec je..

Liu nejspíš upali Kabala který nejspíš přežije a dostane masku v dalším díle... Jen doufám že zde bude i Kitanna, protože je divný že je zde pouze Mileena ale co už. Očividně vše nebude dle předlohy.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2021-02-21 10:46:17 | 0 0
Jak říkám, hlavně aby těch odchylek od kánonu nebylo až moc. To je totiž to jediné, čím tuhle adaptaci můžou zabít. Samozřejmě, herní série taky pořád představuje nové a nové postavy a ani se nebudu divit kdyby posléze dostal svou herní inkarnaci i sám Cole. Ale především tyto přídavky, nikdy nějak zásadně nenarušovali původní kánon. Spíš ho rozšiřovali. Pokud bude Cole zaujímat místa jiných a krást jim jejich role, pak jeho inkluze rozhodně dobrý nápad nebyl. Každopádně, pokud tu už teď začínají hrát na mystérii s jeho rolí, tak snad opravdu by to mohl být někdo ve skutečnosti známý, jen pod jiným jménem. Ale znovu se musí člověk ptát kdo by to měl být. A jestli mu tímhle čachrem nenaruší moc herní origin. Uvidíme uvidíme. Ale jsem z těhle čachrů maximálně nervózní. Takhle si pohrávat s tím jediným způsobem, kterým můžou adaptaci pokazit, totiž není vůbec příjemné.
Rodann | Fandíme filmu
Rodann | 2021-02-20 20:52:37 | 0 0
@Fimi

Heh... nad tím jsem taky uvažoval. :D ale spíš to bude náhoda, že jsou konsonantní. V prvních nástřelech scénáře se nová postava jmenovala Cole Turner a dokonce to byla nová reinkarnace Scorpiona a své schopnosti získal při obraně dcery, když ji chtěl Goro zabít. Něco z toho se pravděpodobně zachovalo i do finální verze.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2021-02-20 19:25:25 | 0 0
Cole Young až moc podobně zní jako Kuai Liang, mladší bratr sub zera... Třeba se mu zda i scorpionovi z jiného důvodu...

Hodně mě zajímá zda se v podsvětí objeví Quan chi když udělá z Hansa Scorpiona nebo se objeví na konci a vyjde najevo že Bihan byl on...

Strašně moc tě těší přístup filmařů na praktické detaily a to hlavně soubojů a zaměření na postavy byť pořád nechápu postavu Cola
Rodann | Fandíme filmu
Rodann | 2021-02-20 19:03:42 | 0 0
Dovolím si sem překopírovat svůj rozbor z minulého článku a rád bych, aby s ním někdo polemizoval nebo napsal, co tam vidí sám:

⦁ Sledujeme Jacksona "Jaxe" Briggse na misi v ledem pokrytém domě, kde se setkává se Sub-Zerem. To pro něj nedopadne dobře, protože mu Bi-Han zmrazí a rozdrtí obě ruce u ramen. Může se jednat o flashback, o čemž by svědčil voice-over Sonyi Blade, ve kterém popisuje 7 let starý brazilský hon na uprchlíka s nadpřirozenými schopnostmi, který během chvilky zlikvidoval celou jednotku, ale tomu dosti odporuje další událost z traileru, kte které se dostaneme.
⦁ Za pokračování Sonyina proslovu vidíme zcela novou postavu frančízy Colea Younga (o jeho pravděpodobném původu dále), jak vchází do tělocvičny, kterou v ukázce ještě několikráte uvidíme. Následuje meme-vysvětlovačka mateřského znamení ve tvaru symbolu turnaje mezi Coleovou dcerou a Jaxem. Toho následně vidíme, jak ke Coleovi promlouvá a někam ho veze (pravděpodobně za parťačkou Sonyou, která bude vědět víc). Všimněte si, že v autě má Jax stále vlastní ruce - tedy je to ještě před setkání s cryomancerem nebo je to chyba a nedodělané CGI. Říká mu, že je vyvolený (stejné znamení mají mít všichni účastníci).
⦁ Rychlý střih na bandáže Colea - všimněte si žluté barvy; první z řady náznaků.
⦁ Dále pohled zezadu na Mileenu a její oblíbené zbraně - dvojici dýk sai. Podle nafialovělé atmosféry a cizí planety nad obzorem se jedná o Outworld - domovský svět vítězů posledních Mortal Kombat turnajů - který již pohltil mnohé realmy jako Edenia, Zaterra nebo Osh-Tekk.
⦁ Stále za vysvětlovačky Sonyi vidíme malbu, na které je Kung Lao (Velký) - poslední pozemský vítěz MK.
⦁ Prostřih na setkání Shang Tunga a Raidena v zamrzlé tělocvičně (podle oken a klece) Colea.
⦁ Další náznak rodné line Colea - v zrcadle uvidí záblesk Scorpiona.
⦁ Sonya pokračuje v lore, až se konečně dostane k samotné pozvánce na MK turnaj a my sledujeme sekvenci z úplného počátku filmu, kde jsme svědky, jak Hanzo Hasashi, člen japonských Shirai Ryu, kosí členy útočících čínských rivalů z Lin Kuei na Ohnivé zahrady, kteří mu právě zabili rodinu a pobili klan. /Stále není jasné, zda se dodrží kánon a půjde o zamaskovaného Quan Chiho nebo pravého Bi-Hana. Hanzo je každopádně zabit a vzkříšen jako duch pomsty Scorpion./
⦁ Záběr na hlavní čtyřku (anti)hrdinů - Kano, Liu Kang, Sonya a Cole míří pravděpodobně za Raidenem (chybí také Kung Lao, ale oba budou o pár záběrů dál ve stejné lokaci - jde o Outworld nebo Earthrealm?). Po cestě dojde na bitku Sonyi s Kanem. Poprvé také slyšíme Shang Tsunga, který se podivuje nad šampióny Země, které vidíme v představovací koláži:
Kano - ještě bez jizev a s normálním a posléze i kybernetickým okem střílejícím laser.
Liu Kang - nejprve v černé a posléze i typičtější bílé, kdy vytváří ikonický fireball.
Jax - již s mechano-pažemi se chystá pomocí "Head Crush Fatality" popravit Reika.
Kung Lao (již s Liu Kangem) - ve stejné lokaci, kam mířila zmiňovaná čtveřice, a také jak kryje svým ikonickým kloboukem s břitvou výstřel od Kana.
Raiden - teleportuje se pomocí blesků někam do lesa (povšimněte si bezvládného těla před ním).
⦁ Dvojice záběrů na interiér a exteriér lokace, kam šla skvadra. Může se jednat již o Outworld nebo ještě Zemi. Pak by přicházel v úvahu Raidenův Sky Temple (sesílá blesk) a miskovitý útvar sestavený do tvaru kuželu v pozadí hrdinů by mohla být nějaká techno-inkarnace Jinsei - životní síly Earthrealmu, kterou bůh Hromu ochraňuje. Nedávalo by ale smysl, proč na podstavci vlevo vidíme Kitanin nožový vějíř, leda by šlo jen o easter-egg.
⦁ Další záběr opět navozuje spojení mezi Coleem a Scorpionem. Vypadá to, že jsou opět v zamražené tělocvičně z úvodu ukázky (a ještě se sem vrátíme) - pod kápí přízraku na okamžik probleskne jen lebka a na Coleovi můžeme vidět černé kalhoty s červeným opaskem (odkaz na Johhnyho Cage) a zároveň jeho "brnění"/zjizvené tělo, a takto ho ještě uvidíme.
⦁ Romantický záběr na Liu Kanga kráčejícího do východu/západu slunce.
⦁ Scorpion zřejmě v Netherrealmu.
⦁ Kung-Lao a jeho šaolinský kop.
⦁ Klon Kitany, Mileena, olizující krev ze sai. Nemá ještě typické tarkatské zuby, ale o tom dále.
⦁ Socha císaře Outworldu a pořadatele MK turnaje, Shao Kahna (téměř 1:1 převedení z posledního herního MK11).
⦁ Syzoth neboli zatarran Reptile zviditelňující se a chystá se zaútočit na Sonyu s Coleem (v jejímdomě bude i Kano, jak uvidíme dále).
⦁ Černokněžník kradoucí duše, Shang Tsung, rozkazuje Sub-Zerovi a Mileeně, aby někoho zabili.
⦁ Buďto další člen Lin-Kuei Smoke nebo efektní nástup Sub-Zera (navnadění na jeho reinkarnaci Nooba Saibota?).
⦁ Liu Kang, další člen Společnosti Bílého květu, sesílá fatalitu ohnivého draka na nebohého Kabala (vidíme jeho fu tao - hákovitý meč). Uvidíme, zda i v této verzi bude Kabal, bývalý policista a kolega Strykera, později sežehnutý kouzelným plamenem a intubován dýchacím přístrojem ve stylu Darth Vadera, souputník Kana a člen kriminální organizace Černý drak.
⦁ Princ Goro, shokan a úřadující šampion MK, útočí na Colea (opět v "brnění"/zjizveném těle a v černých kalhotech a s červeným opaskem.
⦁ Sub-Zero demnostruje své schopnosti - součást sekvence na Zemi a Coleovi tělocvičny.
⦁ Detailnější pohled na souboj Liu Kanga s Kabalem.
⦁ Za zvuku remixovaného hlavního tématu Techno Syndrome z 95' Andersonova filmu od The Immortals se opět vracíme do zmrzlé Coleovy tělocvičny, kde vidíme souboj Sub-Zera a Scorpiona. Slyšíme ikonické hlášky a vidíme herní pohyby a legendární zbraně - Scorpionovu kunai harpunu (původně zahrádkářské náčiní, jak správně ukazuje trailer, když vidíme poprvé Hanza) a katanu Misery i Sub-Zerův ledový meč Kori. Také je ale zajímavé, že v souboji figuruje i Cole - nejprve je uzavřený v kleci a s někým (pravděpodobně vytřiženým z traileru - nebo jde o ledový klon Sub-Zera, jak ho známe z her?) bojuje, poté se i aktivně zapojí do duelu.
⦁ Následuje nové logo (mimochodem velmi povedené) a Shang Tsungovo: "Finish them!" a koláž smrtí:
Jax doráží Reika.
Sonya energetickým výstřelem zabíjí Mileenu, zatímco vidíme opodál stát Colea.
Hanzo mstí svoji rodinu a klan.
Souboj na nože Sonyi a Mileeny.
Vytržení srdce Reptilovi v podání Kana v Sonyině domě. Má čerstvé škrábance na obličeji a zatím žádné laserové oko.
⦁ To, že trailer ukázal explicitně tolik postav zemřít mě přivádí k myšlence, že to nebudou smrti trvalé a bude se oživovat buď již zde, nebo v případném sequelu. Mileena bude vyvedana určitě v next-gen verzi již s jehličkovými zuby (BTS ukázaly maskování herečky), takže další klon vytvoří Shang Tsung ve svých Flesh Pits a Sub-Zero bude samozřejmě oživen Quan Chim jako Noob Saibot. Nabízí se prostor i pro Reika, který by se tak mohl stát členem Brotherhood of Shadow, kteří uctívají padlého staršího boha Shinnoka.
Adamkeaton | Fandíme filmu
Adamkeaton | 2021-02-20 18:56:52 | 0 0
Zní to dobře, vždycky jsem měl raději sub-zera. Tak snad to bude stát za to

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest