Komentáře 3

Emma | Fandíme filmu
Emma | 2019-02-26 22:37:30 | 0 0
Altherot: Já bych s obavami počkala až po premiéře A4, protože je dost dobře možné, že po ní nám to, co se o Lokiho minisérii momentálně šušká začne dávat úplně jiný smysl a nebo se dokonce ukáže, že šlo jen o nepřesné zvěsti či dokonce přímo o zastírací manévr, který měl nějak ospravedlnit to,že se s Lokim chystá minisérie nevzdory tomu, že postava je momentálně v MCU na 100% mrtvá. Pokud si totiž v A4 budou postavy hrát s časem i kameny nekonečně schopnými měnit prostor, realitu i duše, může se stát prakticky cokoliv, od vzniku multiversa a alternativních realit, až po zvrácení času a nastolení zbrusu nové dějivé linie, v níž Loki Thanosovou rukou vůbec nezemře. Musíme prostě počkat, ale moc nevěřím tomu, že by KF zrovna tohle neměl promyšlené, protože je známo, že Loki ptaří k jeho oblíbeným filmovým postavám a celý jeho charakterní vývoj skrz všechny filmy MCU té zvýšené péči i zájmu o jeho osobu dost nasvědčuje.
Altherot | Fandíme filmu
Altherot | 2019-02-26 18:09:19 | 0 0
Mám ohromné obavy o to jak dopadne Loki.. zrovna on mi moc provázaný nepříjde podle těch drbů co na něj kolují.. že prý bude ovlivňovat dějiny lidstva.. tak zaprvé už jen představa, že momentální Loki Toma Hiddlestona si takto hraje s lidma napříč věky, zní dost nepřesvědčivě a out of his character a stejně tak to nemusí časově zapadat do toho co bylo doteď ohledně Lokiho řečeno.. s Thorem oni osobně na Zemi nebyli do právě Thor filmu, podle informací tam.

Takže to je jedna věc, out of the water zpracování určitým způsobem dané postavy, aniž by to zapadalo do jejího backstory a zadruhé mám problém s tím kdo za tím stojí.

Ano, Waititimu jsem taky nevěřil, když ho oznámili jako režiséra Thor Ragnarok a bál jsem se komedického pojetí, že to bude over the top, ale nakonec to zaprvé dávalo pro Thora i Lokiho docela smysl, že byli oba dva pozemštělí a ztratili zájem dramatizovat své spory, a zadruhé to prostě bylo báječné a hezky to uzavřelo Thorův příběhový oblouk.

Jenže u tohohle se bojím že to prostě k Lokimu nebude patřit.. že to bude působit jako kdyby měl The Batman Reevese něco společného s Batflekem a přitom to byli dva naprosto rozdílní charakteři.. bojím se toho Rick a Morty pojetí a bojím se že to prostě bude sitcom o tom jak si Loki střádá plány jak poštve Hitlera proti světu. Nebo jak to udělá nedorozuměním pomocí hrátek s časem nebo něčím typickým pro Ricka a Mortyho..

Od Lokiho jsem prostě chtěl buď prequel, který by se vrátil k temnější a drsnější norské stránce Lokiho a Thorova charakteru, z Thor 1, anebo aby to bylo fajn pokračování s Lokim klidně v duchu Thor Ragnarok, ale neháže to do toho takovouhle blbost s upravováním zemské historie.. jen aby to nedopadlo jako Transformers: The Last Knight.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2019-02-26 16:56:45 | 0 0
Mcu s Fiegem dosáhli další mety prvenství, nejen že vytvořili filmový univerz který i po deseti let CH a téměř 25 filmů vydělává krásné peníze ale teď to posunou ještě dál miniseriemi s filmovým rozpočtem přímo s filmy provázané. Pod přímo Fiegem se o to nebojím, možná v rámci dalších minisérii budou představeny i nové postavy

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest