Avengers: Infinity War: Tajemná lokace odhalena

Avengers: Infinity War: Tajemná lokace odhalena | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Režiséři však sdílejí další tajuplné fotky. A herci se hlásí do práce.

Vzpomínáte si na tajuplnou fotografii, kterou režiséři Joe a Anthony Russoovi sdíleli na svém Facebooku, jen aby ji zase hodně rychle vymazali? (Je na titulce článku, který právě teď čtete). Fanoušci se tenkrát pouštěli do nejšílenějších spekulací, objevila se například teorie, podle které se jedná o hrad doktora Dooma a Fantastická čtyřka se tudíž společně s ním naprosto zaručeně vrátí k Marvelu. Tahle teorie je pravděpodobně až příliš divoká, nicméně pořád netušíme, proč režiséři fotku vymazali. Alespoň už ale víme, kde byla fotografie pořízená. Jedná se o triforium (vnitřní ochoz) katedrály v anglickém Durhamu. Masivní stavbu si můžete prohlédnout dole v galerii, nicméně nevíme, zda bude katedrála hrát ve filmu katedrálu, popřípadě nějakou jinou lokaci. V minulosti se na místě natáčely scény z Harryho Pottera.

Tím odhalení detektivů z Redditu nekončí. Dále zjistili, že schodiště, které Russoovi ze svého Facebooku nevymazali, bylo vyfocené uvnitř městského úřadu v Edinburghu. Opět nedokážeme určit ani to, jestli filmaři budou točit čistě na schodišti, anebo šlo pouze o malou nápovědu, že se režiséři zajímají o celý úřad nebo dokonce větší část Edinburgu. Jisté je, že značný kus snímku se skutečně točí ve Skotsku, kam se část štábu přesunula, zatímco jiná část i nadále točí v americké Georgii.

Co dalšího můžete vidět v galerii? Tajemnou fotku z Twitteru bratří Russoů, na které vidíme...něco. Možná by se mohlo jednat o schránku s Thanosovou rukavicí nekonečna? Opravdu těžko říct, na fotce jsou vidět zkrátka a dobře nějaké dírky. Zajímavé je, že Russoovi twitterový účet opravdu dlouho nepoužili, a když jej používali během příprav Captain America: Civil War, sdíleli na něm výhradně podobné fotografie, u kterých nikdo netuší, na co se vlastně dívá. Na Facebooku byli režiséři oproti tomu výrazně srozumitelnější, i když o nic méně tajemní. Sdíleli fotografii, na které sedí před režisérskými monitory společně s Millie Bobby Brown, tedy s Eleven ze Stranger Things. U fotky je popisky „hostující režisérka“, ale žádné další vysvětlení. Má snad Millie v Avengers nějakou roli? O tom můžeme pouze spekulovat.

A když je řeč o hercích, můžeme potvrdit, že se k natáčení už stačili připojit Paul Bettany (Vision), Karen Gillan (Nebula), ale také Michael Rooker. O tom jsme dlouho nevěděli, jestli se ve filmu ukáže, nicméně teď herec sdílel několik fotografií, na kterých má na hlavě kulíška z natáčení Avengers: Infinity War a u fotografií připisuje, že je v Atlantě, kde se značná část Infinity War točí. V podobném kulichu byl před časem vyfocený také Sean Gunn. Od té doby však bylo potvrzeno, že se v příštích Avengers neobjeví jako Kraglin, ale pouze jako Rocket Racoon, kterého hraje při natáčení, aby ostatní herci měli s kým vést dialogy (Bradley Cooper přítomný není, pouze dodatečně namluví svoje repliky).

A pár slovy přispěl také Benedict Cumberbatch (Doctor Strange). O tom se také říkalo, že jej na place zastupuje dublér, protože má Cumberbatch jiné povinnosti. Benedict v rozhovoru připustil, že ve střižně se dá vykouzlit iluze, že spolu dva herci vedou dialog, i když jsou každý na opačném konci světa, ale podobné techniky mají svoje meze. Zprávy o rozsahu práce jeho dubléra jsou prý přehnané a nemáme mít obavy. Cumberbatch také pochválil scénář filmu.

Zdroje: Reddit I, II,

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 8

Avengers: Infinity War: Tajemná lokace odhalena | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Tajemná lokace odhalena | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Tajemná lokace odhalena | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Tajemná lokace odhalena | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Tajemná lokace odhalena | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Tajemná lokace odhalena | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Tajemná lokace odhalena | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Tajemná lokace odhalena | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest