Rychle a zběsile 8: Automobilové honičky v příšerném videoklipu

Rychle a zběsile 8: Automobilové honičky v příšerném videoklipu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Dvě nové upoutávky předvádějí automobilové honičky a nadále poodhalují Torettovu motivaci.

Objevily se dvě nové ochutnávky na Rychle a zběsile 8, kdy každá má svoje mouchy. První a delší video je videoklip k písničce Go Off. Ta je naprosto příšerná, je to takový ten nejhorší myslitelný hip hop, který dělá celému hudebnímu stylu špatné jméno. Ve videoklipu samozřejmě nemůžou chybět namistrovaná gesta tří borců ověšených zlatem, prostě radost pohledět. Co je důležitější, nesnesitelná písnička a drsňácké pohledy do kamery jsou prokládané záběry z filmu! Druhé video pak bylo zveřejněné v nešťastném čtvercovém formátu, ale také ukazuje spoustu nových záběrů.

Takže čeho jsme se vlastně dočkali? Hodně záběrů z automobilových honiček. Ty působí dojmem, že budou hodně přehledně natočené, spoléhá se (zdánlivě) na práci kaskadérů a na takové efekty, které filmaři mohli provést hmatatelně před kamerou. K tomu se znovu připomíná několik pamětihodných momentů (vystřelování kotvících lan, máchání demoličních koulí, auta pršící z nebe) a také soupeření Toretta (Vin Diesel) se zbytkem týmu. Cipher (Charlize Theron) mu říká, ať nezapomene na to, že se přidal dobrovolně, Dominic odpovídá, že na vybranou v žádném případě neměl. Je tedy patrné, že je Toretto skutečně nějakým způsobem vydíraný. V akci v newyorských ulicích jde zcela jednoznačně vidět Jasona Stathama na straně hodných hochů, tak uvidíme, co mu Kurt Russell nabídl, aby byl ochotný spolupracovat, a proč se bez jeho pomoci tým neobejde.

A pak je tu ještě „bondovská“ sekvence na zamrzlém moři, kde se o slovo hlásí ponorka, stejně jako letadla, ve kterých se za letu přeskakuje z jednoho do druhého. O naprosto šílené kousky tedy rozhodně nepřijdeme, série bude i nadále stejně zběsilá, jako doposud. Jen by to prosím chtělo méně toho příšerného auto-tuneovaného hip hopu prosím pěkně.

Dom (Vin Diesel) a Letty (Michelle Rodriguez) jsou na líbánkách, Brian a Mia nechali starý život za sebou a zbytek týmu byl zproštěn veškerých obvinění. Všichni tak našli jakž takž normální život. Když však tajemná žena (Charlize Theron) svede Dominika do světa zločinu (ze kterého zdánlivě nemůže uniknout) a ke zradě jeho nejbližších, zažije rychlá a zběsilá parta zkoušku, jako žádnou před tím. Z kubánského pobřeží, přes newyorské ulice, až po ledové pláně arktického Barentsova moře bude naše elitní jednotka křižovat Zemi, aby zastavila chaos, který anarchistka hrozí vypustit na celý svět, a aby přivedla domů muže, který z ní udělal rodinu.

Rychle a zběsile 8 režíruje F. Gary Gray, vracejí se Vin Diesel, Ludacris, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Dwayne "The Rock" Johnson, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Kurt Russell a Jason Statham. Nově je doplní Charlize Theron, Helen Mirren, Scott Eastwood a Kristofer Hivju. Datum české premiéry je stanoveno na 13.4. 2017.

Rychle a zběsile 8

14.04.2017 | USA, Francie, Kanada, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Krimi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 6

Rychle a zběsile 8: Automobilové honičky v příšerném videoklipu | Fandíme filmu Rychle a zběsile 8: Automobilové honičky v příšerném videoklipu | Fandíme filmu Rychle a zběsile 8: Automobilové honičky v příšerném videoklipu | Fandíme filmu Rychle a zběsile 8: Automobilové honičky v příšerném videoklipu | Fandíme filmu Rychle a zběsile 8: Automobilové honičky v příšerném videoklipu | Fandíme filmu Rychle a zběsile 8: Automobilové honičky v příšerném videoklipu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest