Tron 3: O čem film bude, pokud jej Kosinski natočí

Tron 3: O čem film bude, pokud jej Kosinski natočí | Fandíme filmu
Neradujte se předčasně. S třetím Tronem nejsou stále žádné plány. To se o projektu jenom rozpovídal režisér Tron: Legacy.

Tron: Legacy se vrátil na jeden den do kinosálu IMAX v Los Angeles a byl u toho také Joseph Kosinski, který odpovídal na řadu otázek. Samozřejmě se nezapomnělo na tu nejdůležitější a ta zněla: Jak to vypadá s Tronem 3. Režisér si myslí, že po zakoupení Marvelu a Lucasfilmu Disneym, přešel film do kryogenního spánku. U Myšáka se začala točit hromada výdělečných sérií a Tron 3 momentálně není na pořadu dne. „Není mrtvý, je naživu a trpělivě čeká na svou příležitost znovu se pohnout kupředu," uvedl režisér. 

Kosinski moc nevěří tomu, že by bylo možné projekt přenést na televizní obrazovky - pokud k natáčení dojde, dočkáme se celovečerního filmu, nikoliv seriálu. Tron: Ascension se měl původně začít natáčet v říjnu 2015 ve Vancouveru. Scénář byl z osmdesáti procent hotový a první třetina se měla odehrávat v našem světě, druhá v Síti a závěr by se opět přenesl do reality. Programy z Gridu by pronikly k nám stejně jako se to podařilo Quorře, která se stala prvním hybridem, digitálním člověkem. V podstatě by šlo o takový invazní film, jenž by vedle toho zkoumal hrdinčiny snahy žít a zapadnout do skutečného světa.

Zdroj: Collider 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest