No Exit: Ohnivé drama od režiséra Nevědomí

No Exit: Ohnivé drama od režiséra Nevědomí | Fandíme filmu
Joseph Kosinski natočí film podle skutečnosti, v němž se Josh Brolin a Miles Teller promění v hasiče, kteří zuřivě soupeří s nespoutaným ohnivým živlem.  

28. června 2013 vlivem blesku vznikl požár poblíž městečka Yarnell v Arizoně. K ohni vyjela ze stovek hasičů také skupina Granite Mountain Hotshots ze stanice v Prescottu. Spolu s ostatními požárníky se snažila uhasit jeden z nejnebezpečnějších požárů v dějinách. Živel se podařilo uhasit až 10. července a řada chlapů z Granite Mountain Hotshots přišla o život. Tragická událost je známá pod názvem Yarnell Hill Fire.

Přiblížení posledních hodin odvážných hasičů se ve snímku No Exit má ujmout Joseph Kosinski (Tron: Legacy, Nevědomí). Režisér chystal Trona 3, ale budoucnost projektu, je hodně nejistáMezi prvními známými tvářemi, které byly do projektu obsazeny, jsou Josh Brolin (Sicario: Nájemný vrah), kterého momentálně můžete vidět v Ave, Caesar!, a Miles Teller (Whiplash, Fantastická čtyřka). O scénář se postaral Ken Nolan, jenž má se skutečnými událostmi zkušenost z Černého jestřába sestřelen. Jedním z producentů je Lorenzo di Bonaventura (Transformers). Pokud patříte mezi diváky, mezi jejichž oblíbené filmy patří Skleněné peklo, Oheň nebo Okrsek 49, tak tohle by mohl být šálek skutečně horké kávy právě pro vás.

Zdroj: Variety

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest