Sousedská hlídka: Ben Stiller a Jonah Hill jsou zákon

Sousedská hlídka: Ben Stiller a Jonah Hill jsou zákon | Fandíme filmu
Parta komiků si zahrála partu "drsňáků", která utvoří potrhlou domobranu. Aneb autoři Superbad opět zasahují. Uvnitř trailer.

Pod nenápadně znějícím názvem filmu nehledejte dusivé drama nebo akční thriller, ale trochu překvapivě komedii. A to komedii hodně slibnou, protože za ní stojí řada známých jmen.

Zápletka Sousedské hlídky nijak objevně nezní. Parta chlapíků si doma (každý zvlášť) žijí spokojeným rodinným životem. Ten se jim ale začne trochu zajídat, a tak si zkusí najít zábavu i někde jinde. Místo toho, aby začali sportovat nebo jezdit po výstavách abstraktního umění, utvoří partu, která bude dávat pozor na to, aby do blízkého okolí nepronikl nějaký nekalý živel. Přestože mělo jít původně o dobrou zašívárnu, nakonec se živel objeví a to ne jen tak ledajaký.

Klíčem k rozluštění toho, proč mají tenhle film někteří fanoušci výrazně zaškrtnutý v kalendáři, je fakt, že za scénářem stojí Seth RogenEvanem Goldbergem, kteří už spolu napsali Zeleného Sršně a Superbad. V hlavních rolích se navíc objeví další hvězdy – Ben Stiller, Jonah Hill, Vince Vaughn, Billy Crudup (Dr. Manhattan z Watchmen), nebo Richard Ayoade (legendární Moss z IT Crowd). A tahle pětka už se dá označit jako prvotřídní ansámbl. Z pozice režiséra bude dohlížet Akiva Schaffer, který má zatím na kontě několik kraťasů, crazy komedii Pirát silnic a hodně se režijně podílí i na epizodách Saturday Night Live, odkud bude mnohým určitě znám i jako součást tělesa The Lonely Island.

V teaseru se nám stylově představí hlavní parta a dojde na Stillerovu slovní mašlovačku i Vaughnovy udivené grimasy. Dá se tedy říct, že jejich fanoušci dostanou přesně to, co od nich očekávají. Českou premiéru můžeme hlídat k 9.8. 2012.

 

Sousedská hlídka: První teaser

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest