Justice League: Nová synopse, nové fotky

Justice League:  Nová synopse, nové fotky | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Pomocný režisér mluví o naději a celkové atmosféře Justice League.

Gal Gadot jednomu fanouškovi nedávno na Facebooku slíbila, že příští trailer na Justice League uvidíme „brzy“. Zatím pro vás máme několik menších novinek. Tak především se v jednom magazínu objevila nová podoba synopse. Ta říká:

Po smrti Clarka Kenta/Supermana (Henry Cavill) v rukou Doomsdaye, se rozhodne mstitel Bruce Wayne/Batman (Ben Affleck) přehodnotit své extrémní metody a začne hledat výjimečné hrdiny, aby z nich složil tým bojovníků se zločinem, který dokáže ochránit svět před nejrůznějšími hrozbami. Společně s Dianou Prince/Wonder Woman (Gal Gadot) Batman najde kyberneticky upraveného vysokoškolského fotbalistu Vica Stonea/Cyborga (Rey Fisher), rychlíka Barryho Allena/Flashe (Ezra Miller) a atlantského krále Arthura Curryho/Aquamana (Jason Momoa). Společně se postaví Steppenwolfovi (Ciarán Hinds), poručíkovi mimozemského válečníka Darkseida, jenž má za úkol najít na Zemi tři ukryté artefakty.

Není úplně zřejmé, zda je nová synopse posvěcená Warnerem, nicméně o třech artefaktech už delší dobu víme, že to jsou tzv. Mateřské krychle, mocné vesmírné artefakty, které vyzařují obrovskou energii. Jednu krychli mají ve své moci Amazonky, jednu Atlanťané a jedna je podle nejnovějších informací pevnou součástí těla Cyborga. Už v Batman v Superman jsme přitom mohli vidět, jak jeho zničené tělo přivedla znovu k životu. Cyborg tak nutně musí být naprosto klíčovou součástí celého filmu.

A konečně režisér pomocného štábu Damon Caro (který second unit točil pro téměř všechny filmy z provázaného světa DC komiksů) se rozpovídal o atmosféře Justice League a všech dosavadních navazujících DC filmů. Muž z oceli, Batman v Superman a Justice League tvoří určitou trilogii. Man of Steel byl začátek, BvS temný prostředek. Taková řecká tragédie nebo Impérium vrací úder. A teď přijde optimistická trojka, Návrat Jediů. Ano, filmaři udělali po kritice BvS nějaké změny, ale vlak už byl rozjetý, dlouhodobý plán na atmosfericky různorodé filmy tu byl podle Damona vždycky. Justice League bude znovuzrozením naděje.

Dole v galerii pak na vás čeká několik nejnovějších fotek.

Poháněný obnovenou vírou v lidstvo a inspirovaný Supermanovou vznešenou obětí, se Bruce Wayne za pomoci nového spojence, Diany Prince, postaví ještě většímu nepříteli. Společně Batman a Wonder Woman dávají dohromady tým nadlidí, který se postaví proti nově probuzené hrozbě. Avšak navzdory zformování bezprecedentní ligy hrdinů (Batman, Wonder Woman, Aquama, Cyborg a The Flash), může být na záchranu planety, která čelí útoku katastrofických rozměrů, už pozdě.

V hlavních rolích snímku Justice League hrají Hrají Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ray Fisher, Amber Heard, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons a Willem Dafoe. Režíruje Zack Snyder podle scénáře Chrise Terria. Datum české premiéry je stanoveno na 16.11. 2017.

Zdroje: Heroic Hollywood, CBM I,II, Batman News, Gal Gadot, Games Radar

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Justice League:  Nová synopse, nové fotky | Fandíme filmu Justice League:  Nová synopse, nové fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest