The Three Stooges: Novinka od autorů Blbý a blbější

The Three Stooges: Novinka od autorů Blbý a blbější | Fandíme filmu
Trailer představuje trojici slavných idiotů ve filmu, který se snaží navázat na úspěchy černobílé grotesky.

Komedie od bratrů Farrellyů (Blbý a blbější, Něco na té Mary je, Těžce zamilován, Bratři jak se patří) vždy sázely na obhroublý humor plný nejlépe fekálních vtipů („gel“ ve vlasech Cameron Diaz) nebo urážek fyzických nedostatků hlavních hrdinů (morbidně obézní Gwyneth Paltrow). S přibývajícími filmy bratři Bobby a Peter přišli o zájem diváků (rozdílné tržby na začátku kariéry: Blbý a blbější, celosvětová tržba $247 mil., oproti aktuálním filmům: Bratři jak se patří, celosvětová tržba $66 mil.). Znovu se o něj pokusí bojovat s novou komedií The Three Stooges.

Název filmu Vám (hlavně mladé generaci) asi málo co řekne, ale skrývá se pod ním jedno komické trio, které bylo velmi populární v zámoří během první poloviny minulého století. Film není životopisem slavných Three Stooges, ale pokračuje v tradici komických epizod tria, tentokrát zasažených do současnosti.

Dva bratři Curly (Will Sasso) a Moe Howardovi (Chris Diamantopoulos) a jejich společný kamarád Larry Fin (Sean Hayes) se snaží zachránit sirotčinec, ve kterém vyrůstali, při té příležitosti se přimotají k vraždě a stanou se hvězdami reality show. Připravte se na porci fyzických gagů, šťouchanců mezi oči a operního zpěvu za pomoci langusty v rozkroku.

Evropský divák zůstane trailerem nezasažen, ten americký, groteskami ve stylu Three Stooges odkojen, určitě vyrazí do kina, tudíž rozpočet $30 mil. bude hravě překonán. U nás si na film počkáme až do 5. července, v Americe má premiéru už v dubnu, pátek třináctého.

 

The Three Stooges: Novější trailer

 

The Three Stooges: Starší trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest