Only God Forgives: První fotky z novinky režiséra Drive

Only God Forgives: První fotky z novinky režiséra Drive | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Nicolas Winding Refn, Ryan Gosling a další pokus o film roku?

V žebříčcích nejočekávanějších snímků loňského roku byste Drive hledali asi jen těžko, byl to však právě počin Nicolase Windinga Refna, který nakonec u mnoha lidí (včetně několika z naší redakce) dominoval filmovému roku 2011. Je tedy jasné, že pokud duo Refn-Gosling momentálně chystá další spolupráci, my u toho musíme za každou cenu být. Jejich novinka ponese název Only God Forgives a podobně jako Drive bude mít poměrně výrazný kriminální nádech. Refn hodlá příběh tentokrát situovat do Bangkoku, jehož podsvětí vládne mladík Julien (Gosling). Věci se dají do pohybu v momentu, kdy jeho bratr zavraždí jednu z místních prostitutek a do celého případu se vloží z důchodu se navrátivší policista Chang, jemuž se v Bangkoku také přezdívá Anděl odplaty. Chang užije svých - na policistu velmi neortodoxních - metod, aby bylo spravedlnosti učiněno za dost, když se snaží oplatit spáchaný čin Julienově rodině minimálně podobným dílem. Podle oficiální synopse by kromě vraždění mělo dojít také na nekompromisní zápasy v boxu nebo krájení rukou, dá se tedy předpokládat, že Refn si opět nebude brát servítky.

To ostatně naznačují i první zmínky o ratingu, podle kterých by mělo být Only God Forgives velmi tvrdým eR-kem a pokud zvěsti nelžou, měli bychom se dočkat ještě větší brutality než ve Drive (což zní při vzpomínce na rozkopaný obličej jednoho ze záporáků minimálně zajímavě). Refn si snímek sám napsal a zatím do něj (alespoň z toho co je zatím známo) obsadil kromě Goslinga i Kristin Scott Thomas, která ztvární matku hlavního hrdiny. O tom, kdy se film ukáže na stříbrném plátně, toho zatím příliš nevíme, tedy až na zmínku z IMDb, která hovoří o nizozemské premiéře přesně za rok, tedy 28. března. Vzhledem k tomu, že film se zatím stále natáčí, je jeho vstup do kin až příští rok více než očekávatelný, další info od tvůrčího týmu nám kažodpádně jistě napoví víc. Do té doby si můžete prohlédnout alespoň první dvě fotky z filmu, přičemž na jedné z nich máte malý náznak toho, jak by to s tím zmíněným násilím ve filmu mohlo zhruba vypadat.

Galerie: 2

Only God Forgives: První fotky z novinky režiséra Drive | Fandíme filmu Only God Forgives: První fotky z novinky režiséra Drive | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest