Prci, prci, prcičky: Školní sraz - Jim ukáže pindíka

Prci, prci, prcičky: Školní sraz - Jim ukáže pindíka | Fandíme filmu
Je tady necenzurovaný trailer a video, ve kterém Jasona Biggse pronásleduje nadržený jablečný koláč. A dočkáme se dalšího pokračování?

Už zítra se můžete těšit na naši recenzi Školního srazu, takže dnes pro vás máme poslední nášup videí a informací. Na konci článku najdete vydařený necenzurovaný trailer a vtipný skeč, ve kterém Jasona Biggse pronásleduje nadržený jablečný koláč. Krom toho pro vás máme to nejzajímavější, co prozradili tvůrci a herci v rozhovorech z poslední doby.

Jak jistě víte, ságu nově převzali Jon Hurwitz a Hayden Schlossberg, autoři Harolda a Kumara. Protože jsou oba velcí fanoušci série a znají se s tvůrcem Prciček, Adamem Herzem, měli při natáčení čtyřky naprosto volnou ruku. Film pojali tak trochu jako poctu starým dílům, ale myslí, si že jimi osloví i dnešní mládež: Prsa a sprosté fóry platí na všechny generace. V jádru příběhu stojí setkání hrdinů po letech a konfrontace jejich mladických snů s tím, jak jejich život vypadá dnes. Zradili své ideály? Nebo své sny daleko předčili? Takovéto rekapitulování čeká všechny postavy, ale zvláštní pozornost Hurwitz se Schlossbergem věnovali především Stiflerovi, Jimovu tátovi a „MILF guyovi č.2“.

Stiffler samozřejmě zůstává pořád tím stejným idiotem, kterého všichni máme rádi, protože kdyby se polepšil, přestal by být vtipný. Autoři ale chtěli, aby mu divák pro jednou fandil, a tak pro něj připravili zajímavou výzvu. Eugene Levy a Jennifer Coolidge podle režisérů patří k tomu nejlepšímu, co Prcičky mohou nabídnout, a tak se rozhodli zabít paní Levensteinovou, aby se Jimův táta konečně mohl seznámit se Stiflerovou mámou. Jména těchhle dvou postav k tomu přímo vybízejí a navíc nás díky tomu čeká zajímavá výměna rolí, kdy pro změnu Jim bude radit tátovi. No a MILF (MCBP) guy č.2?  Tak se jmenovala postava Johna Cho v původní trilogii. Šlo sice tehdy jen o malý štěk, ale opilý mladík, který pomáhal stvořit kult Stiflerovy mámy, se fanouškům zadřel pod kůži. Hurwitz se Schlossbergem s ním navíc samozřejmě spolupracovali už na Haroldovi a Kumarovi, a tak mu tentokrát nachystali o něco větší roli.

Autoři zkrátka měli spoustu nápadů, takže snad bude na co koukat. Ve skutečnosti těch nápadů bylo dokonce tolik, že se spousta z nich do filmu vůbec nedostala. Sean William Scott měl ve snímku původně zničit loď, ale nezbyly na to peníze. Alyson Hannigan mohla kvůli seriálu How I Met Your Mother natáčet pouze jedenáct dní, a tak se její role musela notně osekat. Řadu sprosťáren uvidíme až na necenzurovaném DVD (I když se ve filmu můžeme těšit na nefalšovaný penis Jasona Biggse) a vzhledem k množství postav měl Školní sraz původně asi dvě a půl hodiny, ze kterých nakonec zbylo 113 minut, aby děj zbytečně neztrácel na tempu. Všechen vystřižený materiál najdeme jako bonus na DVD.

Co bude po DVD? Dost možná další díl. Pokud Školní sraz vydělá dost peněz (jako že vydělá), Universal určitě bude chtít natočit další pokračování a herci by se tomu také nebránili. Eddie Kaye Thomas naznačil, že Finche pověsí na hřebík jedině tehdy, až o něj diváci přestanou mít zájem a Sean William Scott byl ještě sdílnější. Dřív se stresoval, že už pro všechny nadosmrti bude jenom Stifler, ale jak stárne, začíná mu být fuk, co si ostatní myslí. Role ho pořád hrozně baví a Oscara stejně nejspíš nikdy nedostane, takže nevidí důvod, proč v sérii nepokračovat. Takže tady to máte. Studiu bohatě stačí, aby ukecalo další dva, tři herce a další díl, popřípadě nějaký spin-off, se vesele můžou začít točit.

 

Prci, prci, prcičky: Školní sraz - necenzurovaný trailer

 

Prci, prci, prcičky: Pomsta jablečného koláče

 

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest